Cum va fi vremea în perioada 25 mai – 22 iunie

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunţă, în prognoza meteo valabilă între 25 mai și 22 iunie, că săptămâna viitoare vremea va fi răcoroasă şi va ploua în est, sud-est şi zona centrală.
Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile estice, sud-estice şi local în cele sudice şi centrale, iar în rest cantităţile de precipitaţii vor fi în general deficitare.

În săptămâna 1 -8 iunie, temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această perioadă, pe întreg teritoriul României.

În săptămâna 8 – 15 iunie, temperaturile medii ale aerului vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, în toată ţara.

Citeste și:  Polițiștii brașoveni desfășoară campania ”Sărbători în siguranță”

Regimul pluviometric va fi uşor deficitar în cea mai mare parte a ţării, cu excepţia regiunilor sudice şi sud-estice, unde local cantităţile de precipitaţii vor fi uşor excedentare.

În săptămâna 15 -22 iunie, mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, în toate regiunile.

Cantităţile de precipitaţii vor fi în general deficitare în jumătatea nordică a ţării, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Sursă: mediafax.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.