De luni, șantierele dau peste cap traficul în Centrul Vechi

De luni lucrările de modernizare a rețelelor electrice din Brașov vor da peste cap circulația în centrul vechi al orașului. Mai precis sunt vizate străzile Mihail Sadoveanu și Poarta Schei. Pentru început, pe strada Mihail Sadoveanu, riveranii și conducătorii auto care ajung ocazional în această zonă nu vor mai putea parca între clădirea Telekom și Palatul Telefoanelor.

„Pentru lucrări modernizare retea electrică: Aceeași comisie a avizat ca, începând de luni, 29 iulie, să fie interzisă parcarea pe strada Mihail Sadoveanu, tronsonul între clădirea nouă a Telekom și fostul Palat al Telefoanelor, zona de parcare va fi afectata de lucrări. Reprezentanții electrica estimează că lucrările vor fi finalizate până la sfârșitul săptămânii. Totodată, comisia a avizat, mutarea temporară, pe durata executării lucrărilor, a trecerii de pietoni din Piața Sfatului, din dreptul Muzeului Casa Mureșenilor, la intrare în Piața Sfatului dinspre strada Mureșenilor (v. schiță). Marcajul provizoriu va fi făcut în această noapte”, a explicat purtătorul de cuvânt al Primăriei Brașov.

Citeste și:  Paul Georgescu, înotătorul român care a parcurs strâmtoarea Cook din Noua Zeelandă în 9 ore

De asemenea strada Poarta Schei intră în șantier. Circulația nu va fi închisă, dar se va face o rocadă banda destinată parcării și banda destinată traficului.

„De luni, 29 iulie, Electrica va începe lucrările de modernizare a retelei de pe strada Poarta Șchei, pe trotuarul din dreapta, în sensul de coborâre. Pentru ca lucrările să se deruleze în condiții optime și de siguranță, banda de circulație va fi închisă, iar circulația autovehiculelor se va desfășura în zona locurilor de parcare”, a mai explicat Sorin Toarcea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.