Demnitarii acceptă înghețarea salariilor. Iohannis a făcut anunțul!

Ministrul Finanţelor, Florin Cîţu, a declarat, luni, că a discutat cu preşedintele Klaus Iohannis despre situaţia actuală a economiei şi despre măsurile pe care le are în vedere pentru redresarea situaţiei, precizând că una dintre ele este îngheţarea salariilor demnitarilor, pe care o „acceptăm toţi”.

„Am discutat despre situaţia economiei, despre ce s-a discutat la ECOFIN şi despre buget, măsurile pe care le anunţasem public”, a spus Cîţu, într-o conferinţă de presă, răspunzând la întrebarea ce a discutat cu preşedintele Klaus Iohannis. Despre faptul că ministrul Finanţelor l-a informat că va avea o indemnizaţie ‘îngheţată’, Iohannis a spus: „Mi se pare un lucru potrivit”.

„Dacă vrem să fim politicieni responsabili, trebuie – noi, care suntem în vârful piramidei – să fim primii care dăm semnalul că înţelegem că nu toată lumea poate să beneficieze tot timpul de creşteri salariale. Şi este un moment potrivit pentru a arăta că orice creştere salarială, oricât de mult dorită ar fi, trebuie să fie şi oportună. I-am încurajat să meargă mai departe cu această măsură propusă”, a adăugat el.

Citeste și:  Pizzeria din România inclusă în topul celor mai bune 50 de pizzerii din Europa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.