Derby cu ghinion pentru Kids Tâmpa În Liga Elitelor U15


ACS Kids Tâmpa Brașov a cedat, acasă, scor 1-4 (0-1) în derby-ul seriei a 8-a din Liga Elitelor U15, contra celor de la FC Argeș. Un meci încins, între primele clasate din serie, care a avut multe faze la ambele porți, iar diferența a fost făcută de greșelile individuale. O partidă care s-a ridicat la înălțimea unui derby, între două formații ce se vor duela până în ultima etapă pentru a merge mai departe în Liga Elitelor. Pentru Kids Tâmpa a marcat Andrei Giurgiu.

„Personal consider că rezultatul final nu arată o imagine corectă a ceea ce s-a întâmplat în teren. Am întâlnit un adversar puternic, organizat, o echipă foarte bună. Un meci echilibrat, în care diferența a fost făcută de greșelile individuale. Îi felicit pe copii pentru joc, sunt băieți mari și știu fiecare să tragă concluziile corecte după fiecare meci. Mai avem doua partide în această toamnă în Liga Elitelor, dispute pe care ne dorim să le câștigăm pentru a încheia anul cu bine și pentru a avea un ascendent moral înaintea sezonului din primăvară”, a declarat antrenorul „urșilor”, Cristian Cristea.

Citeste și:  Mândrie, Moștenire, Onoare - 110 ani de Olimpism în România în 110 Momente din istoria Mișcării Olimpice

Cristian Cristea și Bogdan Gordaș au început meciul cu: R. Dragomir – F. Barnea, M. Ungur, R. Petrea, C. Bleandă, R. Boga, A. Giurgiu, M. Matsumoto, D. Bordean, L. Tronciu, R. Laszlo. Au mai intrat: M. Bobaru, D. Dragomir, L. Viman, P. Obreja, A. Abduljalil.
În etapa următoare, pe 20 noiembrie, Kids Tâmpa Brașov are meci tot acasă, pe ICIM, contra celor de la LPS Viitorul Pitești.

În campionatul U15 AJF Clasic, Kids Tâmpa a câștigat la scor, 8-2, cu Cetate Râșnov, iar ACS Tâmpa Brașov a cedat, 1-4, împotriva celor de la CSM Făgăraș.

U15 AJF Clasic

ACS Kids Tâmpa Brașov – Olimpic Cetate Râșnov 8-2
Au marcat: Delea 2, Guiman 2, Abduljalil 2, Chișcari, Muraru
Lot de jucători: N. Pârloagă, R. Nedelcu Răzvan , C. Taropa, K. Chișcari, D. Drăgan, P. Obreja, A. Abduljalil, E. Delea, M. Lupașcu, L. Muraru, M. Teculescu, V. Hadnagy, S. Guiman, A. Pora, A. Pripa.

Citeste și:  Mândrie, Moștenire, Onoare - 110 ani de Olimpism în România în 110 Momente din istoria Mișcării Olimpice

ACS Tâmpa Brașov – CSM Făgăraș 1-4
A marcat: Dănilă
Lot de jucători: V. Oboroceanu, G. Ciubotaru, R. Creangă, A. Solomon, D. Pavlov, R. Moroșanu, A. Drăgoiu, A. Furcoiu, A. Todoran, M. Breșug, A. Dudiță, C. Bugnar, A. Popa, S. Anton, D. Dănilă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.