Deschiderea stagiunii de concerte 2022 – 2023 a Universității Transilvania din Brașov

Centrul Muzical al Universității Transilvania din Brașov are deosebita onoare de a îl avea invitat în cadrul evenimentului care deschide Stagiunea 2022-2023 pe violonistul Valentin Șerban, câștigătorul Marelui Premiu al George Enescu International Competition, ediția 2020/2021. Evenimentul va avea loc în data de 3 octombrie 2022, începând cu ora 18.00, la Aula Sergiu T. Chiriacescu.

Valentin Șerban va susține, alături de îndrăgitul pianist Dragoș Dimitriu, un recital-itinerar în repertoriul violonistic de virtuozitate, repertoriu menit să valorifice toată paleta capacităților interpretative ale celor doi artiști, de la subtilitățile expresiei afectului personal până la surmontarea unor elemente tehnice cu un înalt grad de dificultate (Mozart, Suk, Debussy, Ysaye, Saint-Saens, de Falla).

Citeste și:  Întâlnire de lucru la Penitenciarul Codlea, organizată în baza Strategiei naţionale de reintegrare socială a persoanelor private de libertate

„Vă așteptăm să fiți alături de noi într-o nouă călătorie muzicală și umană, care va debuta odată cu deschiderea stagiunii curente de concerte a Universității Transilvania. Evenimentul va avea loc la Aula Sergiu T. Chiriacescu, în data de 3 octombrie 2022, începând cu ora 18.00, și va putea fi urmărit live pe www.unitbv.ro și pe pagina de Facebook a Centrului Muzical”, transmit reprezentanții universității.

Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.