diMANSIONS Fun Garden: grădina cu distracție garantată își deschide din nou porțile!

Aer liber, iarbă verde, artiști de renume, muzică live excelentă, mâncăruri alese și oameni de calitate sunt câteva din ingredientele rețetei pentru un sfârșit de săptămână nemaipomenit! Toate acestea și multe altele se găsesc între 24 și 26 iunie la Brașov, la Coresi Business Campus (str. Turnului nr.15), la diMANSIONS Fun Garden!

Participanții la eveniment vor putea întâlni în concerte artiști internaționali ca GIPSY KINGS, C- BLOCK, ICE MC, MR PRESIDENT și KAOMA, ceea ce înseamnă că la Brașov vor răsuna hituri nemuritoare ca ”Bamboléo”, ”So Strung Out”, ”Coco Jambo”, ”Lambada” și multe altele.

Lista artiștilor este completată de EMAA, GUESS WHO, GRASU XXL, THE MOTANS, MANUEL RIVA, FLY PROJECT, 3 SUD EST, BOSQUITO, dar și IULIANA BEREGOI și GAȘCA ZURLI.

Pe lângă muzica atent aleasă, la diMANSIONS Fun Garden vor fi disponibile preparate gustoase din diferite colțuri ale lumii, de la burgeri la fructe de mare, vafe sau înghețată thailandeză.

Delicatesele vor fi aduse de Romanian Burger, Wrap׳n׳Roll, THAICE CREAM, Famous Waffles, Food Truck Bistro del Puerto, HALAL FOOD TRUCK și Carul Bucuriei.

Citeste și:  Veşti proaste pentru iubitorii de ciocolată! Este criză de cacao la nivel mondial, iar prețurile vor crește semnificativ

Gazda festivalului este MC Răzvan Stroe. DJ Cosmin Fogoros și DJ Modoi Alexandru vor fi „vinovații” bunei dispoziții la festival atât înainte de începerea concertelor, cât și în pauzele dintre ele.

E o emoție extraordinară să ne putem întâlni din nou cu oamenii, fără restricții și fără teamă. Sincer, nu credeam că vom mai trăi asta, după contextul extrem de complicat în care am construit concertele de anul trecut. Au venit alte crize, problemele cu care trebuie să ne confruntăm ca și organizatori sunt noi, dar cred că ne-am descurcat onorabil în a le gestiona, astfel încât avem în față 3 zile extraordinare, cu un line-up generos și o producție complexă. Încă facem pionierat în Brașov și încercăm să construim ușor-ușor o cultură de festival pentru publicul local, care nu a prea fost răsfățat cu astfel de evenimente. Așteptăm sute de turiști și din afara Brașovului și cred că avem toate condițiile pentru ca diMANSIONS Fun Garden, să însemne de la an la an, tot mai mult pentru Brașov și brașoveni. Cumpărați bilete și bucurați-vă de experiență. Noi am făcut tot ce ne-a stat în putință ca ea să fie memorabilă”, a declarat reprezentantul organizatorilor evenimentului, Daniel Santa.

Citeste și:  Fântânile arteziene din Brașov vor fi repuse în funcțiune în următoarele săptămâni

Accesul la diMANSIONS Fun Garden se face din strada Turnului! 

Bilete de acces pot fi cumpărate online, pe iabilet.ro, dar vor putea fi achiziționate și la fața locului, de la casieria care se va afla la intrarea pe aleea pietonală dinspre Strada Turnului (vis-a-vis de Parcul Tractorul). Biletele costă 95 de lei (plus taxe) pentru zilele de vineri și sâmbătă și 100 de lei (plus taxe) pentru ziua de duminică.

Intrarea în spațiul de eveniment este permisă începând cu ora 15:00. Vineri, concertele încep la ora 17:00, sâmbătă la 18:00, iar duminică de la 16:00. Programul complet este disponibil pe pagina de Facebook diMANSIONS Hit Music Festival și pe https://www.dimansions.ro/. Orele sunt aproximative și pot suferi ușoare modificări. Participanții sunt rugați să vină din timp la eveniment pentru schimbarea biletului în brățară. 

Citeste și:  Nicolae Ciucă și Lucian Bode au venit cu trenul la Brașov

Din regulament, organizatorii evidențiază că accesul minorilor sub 2 ani NU este recomandat, iar accesul copiilor cu vârsta cuprinsă între 2 și 16 ani se face pe bază de bilet standard, însoțit de un adult. Excepție face evenimentul realizat de Gașca Zurli, unde toți copiii, indiferent de vârstă, vor putea participa DOAR pe bază de bilet.

Organizatorul are dreptul să solicite documente pentru a verifica vârsta copiilor.

Accesul cu animale de companie este permis.

diMANSIONS Fun Garden s-a consacrat în anul pandemic 2021 drept evenimentul verii la Brașov, cu peste 14 seri de spectacol, de-a lungul a 6 weekend-uri și circa 15.000 de participanți. Desfășurat respectând regulile sanitare și restricțiile pandemiei, festivalul a fost un exemplu de bune practici și de civilizație.

Prima ediția diMANSIONS Hit Music Festival a avut loc în 2019, la Castelul Mikó de la Olteni, comuna Bodoc din județul Covasna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.