Doi clovni îi învață pe prejmereni să-și confecționeze costumele pentru Fasching: Programul Carnavalului

La Prejmer, pregătirile pentru Fasching sunt în toi. Carnavalul stă să înceapă așa că toată lumea trebuie să fie pregătită. Măștile sunte foarte importante la Fasching așa că edilii din Prejmer s-au asigurat că toți oamenii din comună vor fi costumați pentru marele eveniment. Pentru cei care s-au plictisit de costumele din anii trecuți sau pentru cei care nu au costume de carnaval, au fost aduși doi clovni, specializați în confecționarea măștilor și a straielor pentru Fasching. Clovnii le vor arăta pas cu pas doritorilor cum să se transforme în pitici, Batmani sau arlechini. S-au organizat chiar cursuri speciale pentru confecționarea costumațiilor, la Centrul Social de Zi pentru Copii din Prejmer. Au mai rămas puține zile până la marea paradă așa că cei doi clovni nu-și mai văd capul de treabă.

Citeste și:  24.02.2024: рівно 2 роки з початку повномасштабного вторгення росії в Україну. 731-ий день війни. 731 день, відколи життя українців навік змінилось, змінивши лютий місяць на присмак люті.

Weekendul acesta la Prejmer începe Faschingul – Sărbătoarea Clătitelor. Connect-R, Irina Rimes, Aurelian Temișan și Andra vor încinge atmosfera festivalului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.