Doi noi consilieri locali au depus astăzi jurământul (Brașov)

Doi noi consilieri locali au depus astăzi jurământul și au fost învestiți în funcție, la începutul ședinței de plen. Gabriel Munteanu, locul 14 pe lista USR-PLUS de la alegerile locale din 2020, îl va înlocui pe Nelu Corbu, care a demisionat din funcție și din USR la începutul lunii august. Alexandru Andrei Solomon, locul 20 pe lista PNL, i-a luat locul fostului primar George Scripcaru, ales consilier local la ultimul scrutin, care și-a dat demisia la mijlocul lunii iunie.

Gabriel Munteanu este născut în 1980, la Brașov, unde a absolvit liceul ca asistent programator, apoi Facultatea de Inginerie Mecanică – specialitatea Mecatronică, și este absolventul unui masterat de sisteme de securitate auto, desfășurat printr-un parteneriat între Autoliv România și Universitatea Transilvania Brașov.

Citeste și:  Romfilatelia prezentă la Expoziţia Filatelică Mondială EFIRO 2024

A lucrat ca inginer la mai multe firme brașovene din domeniul automotive, la proiecte BMW, Porsche, IVECO, PSA-GM. În prezent este inginer proiectant principal la o firmă care lucrează la proiecte de design pentru Stellantis (Opel). Este membru fondator USR Brașov.

Alexandru Andrei Solomon este născut în 1984, la Câmpulung Muscel, județul Argeș, și a devenit brașovean în 2003, când a intrat la Facultatea de Inginerie Mecanică – Autovehicule Rutiere, în cadrul Universității Transilvania, în cadrul căreia a absolvit și masteratul de inginerie computațională.

În prezent este administratorul unei societăți comerciale de vânzări en-detail, inspector de securitate și sănătate în muncă la o firmă de contabilitate și își exercită meseria de inginer de reparații și mentenanță motoare la o a treia firma, cu care are contract de colaborare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.