Doi tineri din Galați au dat spargerea într-o spălătorie auto din Făgăraș

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “furt calificat”.

Din cercetările efectuate în cauză a reieșit faptul că, la data de 12/13 iulie 2022, mai multe persoane ar fi sustras sume de bani, precum și mai multe bunuri dintr-o spălătorie auto, de tipul self-service, situată pe raza municipiului Făgăraș din județul Brașov.

În urma unui complex de activități investigativ-operative desfășurate, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova, au identificat persoanele bănuite de săvârșirea faptei ca fiind doi tineri, în vârstă de 18 ani și 21 ani din județul Galați.

Citeste și:  Ziua Internațională a Proprietății Intelectuale la Centrul Cultural Reduta, vineri, 26 aprilie

La data de 17/18 iulie 2022, fiind în continuarea cercetărilor, polițiștii au organizat o activitate de prindere în flagrant, ocazie cu care au surprins cele două persoane, imediat după săvârșirea altei infracțiuni de furt calificat, prin aceea că ar fi pătruns, fără drept, în interiorul unei societăți comerciale din Stațiunea Sinaia, județul Prahova, de unde ar fi sustras mai multe bunuri.

În baza probatoriului administrat în cauză, cei doi tineri au fost reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă.

În cauză, polițiștii continuă cercetările în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, în vederea probării întregii activități infracționale.

Citeste și:  Titlul GUINNESS WORLD RECORDS™ pentru cea mai mare dioramă din piese LEGO din lume

Activitățile desfășurate au beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.