Dosar penal pentru un brașovean prins cu 400 de litri de alcool în mașină

Un brașovean de 58 de ani s-a ales cu un dosar penal după ce a fost prins de polițiștii din Odorhei transportând în mașină aproape 400 de litri de alcool, a cărui proveniență nu o putea justifica.

Poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Beclean au oprit în trafic, pentru control, un autoturism care circula pe DJ 151, pe raza localităţii Şieu-Odorhei. Astfel, a fost identificat şoferul ca fiind un bărbat de 58 de ani, din Braşov.

În urma controlului autoturismului a fost descoperită cantitatea de 362,5 litri de lichid incolor cu miros specific de alcool, în pet-uri de diferite dimensiuni, fără să aibă aplicate banderole specifice.

S-a solicitat sprijinul echipei operative din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, iar ca urmare a celor constate, poliţiştii s-au sesizat din oficiu şi au întocmit dosar penal cu privire la săvârşirea infracţiunii de deţinere de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcat sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false peste limita a 10.000 ţigarete, 400 de ţigări de foi de 3 grame, 200 ţigări de foi mai mari de 3 grame, peste 1 kg tutun de fumat, alcool etilic peste 40 litri, băuturi spirtoase peste 200 litri, produse intermediare peste 300 litri, băuturi fermentate, altele decât bere şi vinuri, peste 300 litri. Cantitatea totală de alcool a fost indisponibilizată de poliţişti.

Citeste și:  Vremea se încălzește în cea mai mare parte a țării. Maxima zilei la Brașov atinge 22°C

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.