Două centre de carantină, amenajate la Brașov

Primăria Brașov va amenaja două centre de carantină care totalizează 31 de camere. În orele care urmează spațiile cu pricina vor fi dezinfectate și puse la dispozitia Comitetului Județean pentru Situații de Urgenta.

„În urma discuțiilor pe care le-am avut cu prefectul Mihai Catalin Văsii, am luat decizia de a amenaja două centre de carantină, cu 31 de camere în total, în cazul în care vor apărea situații care să impună izolarea unor persoane pentru care este necesară luarea acestor măsuri. În următoarele ore vom face o igienizare si dezinfectie a acestor spații, după care le vom pune la dispoziția Comitetului Județean pentru Situații de Urgenta”, a declarat reprezentantul Primăriei Brașov.

Citeste și:  Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă remarcabilă în Arabia Saudită

În acest context, sursa citată a mai precizat: ,,Facem un apel la brașoveni să amâne, pe cât posibil, obținerea de avize, autorizații, acte de stare civilă care presupune prezența la sediul Primăriei sau al instituțiilor din subordinea Consiliului Local, să utilizeze cât mai mult comunicarea, platile și obtinerea documentelor on-line. Totodată, am luat decizia de a solicita Consiliului Local prelungirea termenului pentru plata impozitelor locale cu inca o lună, perioada în care se va acorda si bonificatie, astfel încât, brasovenii care nu fac platile on-line sa poata amana plata acestora”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.