Două exemplare de râs carpatin au ajuns la Zoo Brașov

Două exemplare de râs carpatin au ajuns ieri, 12 octombrie 2021, la Zoo Brașov. Anunțul a fost făcut de către reprezentanții Zoo Brașov, fiind cei care au purtat mai multe discuții cu Jochen Lengger, coordonatorul programului ESB (Registrul genealogic european) dedicat râșilor.

„Astăzi avem plăcerea de a vă anunța că, în urma unor discuții cu domnul Jochen Lengger, coordonatorul programului ESB (Registrul genealogic european) dedicat râșilor, acesta a fost de acord să trimită la Zoo Brașov două exemplare de râs carpatin.”

Cele două animale, ambele femele, au ajuns ieri la Zoo Brașov după o călătorie fără evenimente de la Zoo Veszprem, Ungaria. Femelele, în vârstă de cinci, respectiv zece ani, se află acum în perioada obligatorie de carantină și adaptare și nu vor putea fi văzute de vizitatori decât după treizeci de zile. Până atunci, pot fi admirate în fotografiile alăturate.

Citeste și:  În fiecare an, circa 70 de copii sunt diagnosticați cu cancer la Institutul Fundeni. Astăzi micii pacienți și-au serbat ziua cu baloane, magicieni și muzică

În acest moment, Zoo Brașov găzduiește 327 de exemplare din 107 specii de animale.

Foto. Arhivă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.