Doua noi medalii pentru România la CM de natație juniori de la Lima

Încă două medalii obţinute de tinerii înotători român: argint în proba de ştafetă combinată 4×100 m liber şi bronz la 800 m liber, la Campionatul Mondial de Înot pentru juniori de la Lima.

David Popovici, Patrick Sebastian Dinu, Bianca Costea şi Rebecca Diaconescu au încheiat cursa de ştafetă combinată 4×100 m liber în 3 minute, 30 de secunde, 39 de sutimi.

Pe locul intai s-a clasat Ungaria, iar pe pozitia a treia, Italia.

La aceeasi competitie, Vlad Stancu a cucerit medalia de bronz in proba de 800 m liber.

După ce a deschis drumul României către medalii în Peru, cu argintul de la 400 m liber, elevul antrenoarei Iulia Becheru a cucerit în această noapte medalia de bronz în proba de 800 m liber. Timpul său 7:56.14 min.

Citeste și:  Succes semnificativ al cooperării polițienești în Spațiul Schengen: 454 de persoane, 30 de autovehicule și 16 documente identificate în urma acțiunilor comune

Pe primul loc s-a clasat Carlos Garach Benito (Spania) – 7:52.73 min., iar al doilea a sosit Batuhan Filiz (Turcia) – 7:55:61 min.

Bianca Costea s-a clasat pe locul 4 în finala probei de 100 m liber feminin, la Campionatul Mondial de înot pentru juniori de la Lima.

Sportiva noastră a încheiat cele două lungimi de bazin din capitala statului Peru cu timpul de 56.21 s și s-a clasat la final pe locul 4, la o distanță foarte mică (29 de sutimi) de medalia de bronz.

Sursa, Știrile TVR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.