Drrectorul general CNAIR, șocat de indolența de pe DN 73 Brașov-Pitești

Mariana Ioniță, Directorul General al CNAIR SA, a fost în inspecție pe șantierul pentru modernizarea DN73, între Pitești și Brașov.

În acest moment proiectul de modernizare a DN73 este realizat în proporție de aproximativ 50%. Lucrările la tronsonul Pitești – Câmpulung sunt aproape finalizate și se estimează receptionarea acestora în perioada imediat următoare.
“Am constatat deficiențe mari de management ale echipei de implementare a proiectrului din CNAIR în derularea acestui contract semnat în anul 2011. Persoanele responsabile cu execuția s-au schimbat în permanență fără să existe o abordare unitară a modului de urmărire a lucrărilor. Contractele derulate de companie trebuie urmărite îndeaproape, pe șantier, nu din birouri cum s-a întâmplat până acum. Fiind un contract semnat acum mai bine de 9 ani, este evident că între timp s-au schimbat legislația, normele și normativele de proiectare, tehnologiile de execuție, toate acestea având implicații în creșterea costurilor pentru finalizarea lucrărilor. Acum purtăm discuții pentru eliminarea blocajelor existente și pentru a vedea în ce măsură acest contract mai poate continua în această formulă.” a declarat Directorul General al CNAIR, Mariana Ioniță.

Citeste și:  Ediție istorică FIDELIS: Cea mai mare sumă investită în cadrul unei emisiuni 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.