Drumul Transbucegi, redeschis!

Drumul Transbucegi, închis în urmă cu o săptămâna din cauza unei avalanşe, a fost redeschis circulatiei începând de joi dimineaţă, de la ora 06:00.

Transbucegi, cunoscut turiştilor şi sub denumirea „Drumul Babelor”, face legătura între staţiunea Sinaia din judeţul Prahova şi străbate platoul Bucegi, pe traseul Cabana Cuibu Dorului – Şaua Dichiului, până la cabana Piatra Arsă din judeţul Dâmboviţa.

Alături de Transfăgărăşan şi Transalpina, acest drum este considerat unul dintre cele mai spectaculoase din România.

„Poliţiştii dâmboviţeni atrag atenţia conducătorilor auto că, pentru a preveni producerea unor evenimente rutiere negative, este necesar să manifeste o conduită preventivă şi să respecte cu stricteţe regulile privind deplasările pe drumurile publice. Totodată, şoferii sunt sfătuiţi să îşi echipeze corespunzător autovehiculele înainte de a pleca la drum şi să se intereseze cu privire la starea traseului pe care urmează să îl parcurgă”, menţionează reprezentanţii IPJ Dâmboviţa.

Citeste și:  Yiwen Shen și Marko Džomba au electrizat Sala Patria cu un concert memorabil alături de Orchestra Simfonică a Filarmonicii Brașov

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.