Dunca explică de ce s-a retras în favoarea lui Fifor

Retragerea lui Marius Dunca din lupta din lupta pentru funcția de secretar general al PSD a ridicat multe semne de întrebare. Fiecare a avut propria explicație pentru gestul lui Dunca de a-i ușura ascensiunea spre postul cheie din partid lui Mihai Fifor. Marius Dunca a ținut să facă el însuși lumină în acest caz, așa că a ieșit cu propria explicație pentru cei care l-au asigurat se susținere.

„ Sunt un om de stânga, un om care a crescut în Partidul Social Democrat și care a parcurs toate etapele în partid. În acest moment, unitatea partidului este cel mai important lucru și îmi doresc ca după ziua de mâine, PSD să iasă întărit. Astăzi, PSD nu are nevoie de o luptă pentru funcții, ci de proiecte. Mi-am prezentat proiectul pentru funcția de Secretar General conducerii partidului și am explicat care sunt pașii pe care eu îi văd necesari în perioada următoare. Decizia de a-mi retrage candidatura are la bază încrederea pe care o am în colegii mei și prietenia care mă leagă de Mihai Fifor, un om pe care îl respect și alături de care voi lupta pentru ca oamenii să recâștige încrederea în PSD și în capacitatea noastră de a construi proiecte de succes pentru români. Sunt optimist, cred în puterea echipei și în forța membrilor săi, pentru că numai așa vom putea să construim viitorul PSD”, a explicat Mihai Dunca.

Citeste și:  Subreprezentare cronică a femeilor la nivelul administraţiilor locale. Doar 6,5% dintre primari şi doar 9% dintre consilierii locali sunt femei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.