Dynamic Residence, o abordare deosebită și unică, în estetica arhitecturală din Brașov

Dynamic Residence 2 ” dovedește o abordare diferită și unică în estetica arhitecturală din Brașov. Arhitectura elegantă, apartamentele spațioase cu compartimentări destinate eficientizării spațiului, suprafețele vitrate generoase, terasele spațioase și cei 3.000 de metri pătrați de parcuri, grădini verzi și loc de joacă pentru copii sunt atuurile unui stil de viață urban. Aceste elemente esențiale ale ansamblului rezidențial îl fac irezistibil pentru cei care iubesc apartamentele cu personalitate.

În acest peisaj al sectorului urban local, Dynamic Residence 2 se anunță a fi o prezență aparte. Apartamentele se pot achiziționa semifinisate sau finisate, fiind un mare avantaj pe care îl oferă dezvoltatorul imobiliar. Proiectul se dezvoltă în cartierul Tractorul, cea mai nouă și mai căutată zonă rezidențială din Brașov, în vecinatatea centrului comercial Coresi.

Citeste și:  Cum arată vacanța de Paște după intrarea în spațiul Schengen: Luna mai vine cu schimbări în preferințele de călătorie ale românilor

Ușor de recunoscut datorită construcției neconvenționale și chiar a balcoanelor cu fâșii de sticlă unice pentru fiecare unitate rezidențială, designul arhitectural al ansamblului Dynamic Residence are o poveste cu totul specială menită să ridice standardul la nivel de estetică urbană în orașul de la poalele Tâmpei.

Percepția viitorilor proprietari este direct influențată de esteticul zonei în care aleg să locuiască, motiv pentru care credibilitatea brandului de la care cumpără un apartament, gradul de confort, facilitățile oferite și accesibilitatea față de destinațiile de interes devin criterii importante de selecție.

Cu o poziționare favorabilă, în cea mai dorită și ușor accesibilă zonă a Brașovului, Dynamic Residence 2 beneficiază de o arhitectură bine structurată, din punct de vedere al infrastructurii de rezistență, al designului și funcționalității, ceea ce ridică valoarea proiectului și, implicit, aprecierea în timp a proprietăților din proximitatea ansamblului rezidențial.

Citeste și:  Caravana Shakespeare sosește la Brașov și aduce, în premieră, „Operele complete ale lui Shakespeare”

Realizarea unui design arhitectural menit să devină o clădire model și să ridice standardul în zonă presupune o strategie atent conturată.

Pentru atingerea acestui obiectiv, specialiștii Dynamic Residence 2 au luat în considerare atât exteriorul și interiorul clădirilor, cât și arhitectura spațiilor de tranziție, unde sunt folosite soluții de peisagistică și sunt organizate zone de relaxare.

Apartamentele din ansamblul rezidential Dynamic Residence 2 sunt concepute pentru a satisface și cei mai pretențioși clienți, oferindu-le posibilitatea de a-și personaliza apartamentul atât la interior, cât și la exterior.

Doriți mai multe infromații? Echipa Dynamic Residence poate fi contactată pe site-ul oficial, AICI, sau la numerele de telefon: Birou vânzări – 031.63.08.924 | Suport clienți – 031.63.02.206.

Citeste și:  Creșa Brașov promovează educația pentru mediu prin "Săptămâna Verde"

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.