Echipajul brașovean (Dan Gîrtofan și Tudor Mârza), locul 3 la Raliul Argeșului

Echipajul brașovean format din Dan Gîrtofan și Tudor Mârza a terminat cursa pe locul 3, la Raliul Argeșului 2021, etapa 5-a a Campionatul Național de Raliuri.

Brașoveanul Andrei Gîrtofan cu Doru Vraja copilot a avut probleme la Raliul Argeșului. Pe PS 6, Transfăgărășan, diferențialul spate de la Subaru a cedat, iar Gîrtofan Jr. a fost nevoit să abandoneze. Simone Tempestini a câştigat Raliul Argeşului. Pe locul secund s-a clasat echipajul Sebastian Barbu/Bogdan Iancu la 48 secunde, iar pe treapta a treia a podiumului au terminat Dan Gîrtofan/Tudor Mârza, la 02 min 50 secunde, notează RRBV.

„Am terminat cu bine un raliu greu. Alegerea anvelopelor corecte a fost foarte dificila din cauza vremii capricioase care ne-a jucat feste absolut tot weekend-ul. Pot spune ca am ales si nu am ales bine „gumele”, dar una peste alta suntem multumiti de locul 3 obtinut in clasamentul general si locul 2 in clasamentul dedicat echipelor. Bravo din nou ProRally Team Brașov!”, a scris Dan Gîrtofan pe Facebook.

Citeste și:  Biciclete gratuite pentru elevii din Cristian! Primăria investește 650.000 de lei pentru a-i pune pe elevi în mișcare

Etapa a VI-a a campionatului va fi Raliul Moldovei Bacău, în perioada 3-4 iulie 2021.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.