Echipamentele inteligente pentru stingerea incediilor au fost testate de elevii brașoveni

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Brașov beneficiază de un sistem inovativ, inteligent de instruire pentru stingerea incendiilor, unic la nivel național. Elevii brașoveni au fost primii care care au testat acest sistem și au învățat să folosească un stingător care simulează stingerea unui focar de incendiu inițiat pe panoul sistemului.

Îmbinând informațiile teoretice cu practica, ne dorim să educăm pentru viitor copii responsabili care să recunoască o situație de urgență în diverse medii (la școală, acasă, în centre comerciale etc) și să cunoască modalitățile de folosire a unui stingător.

Elevii au fost încântați de aceste echipamente iar activitatea desfășurată a fost apreciată atât de copii cât și de cadrele didactice.

Citeste și:  Festivalul Filmului European ajunge în luna mai la Brașov

„Avem convingerea că de azi înainte elevii vor fi mai pregătiti în cazul producerii unei situații de urgență. Echipamentele portabile de instruire a elevilor pentru gestionarea situațiilor de urgenta cauzate de incendii ne ajută în atingerea obiectivelor de instruire propuse”, au transmis reprezentanții ISU Brașov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.