Eda Marcus, înconjurată de vedete, la ‘Avanpremiera Cerbul de Aur 2019’

Duminică, 11 august, de la ora 18.10, la TVR 1 avem întâlnire cu Andreea Marin, Gianina Corondan, Alina Sorescu, Raluca Blejuscă, Ovi si trupa Proconsul, Mădălin Voicu si Stephan Pelger, în prima dintre ediţiile speciale dedicate noutăţilor Festivalului Internaţional Cerbul de Aur 2019 si aventurilor participării lor la celelalte ediţii.

Cu numai 11 zile înainte de debutul ediţiei din acest an a festivalului, prezentatoarea emisiunii, Eda Marcus si invitaţii ei vă cheamă în studioul 2 al TVR alături de ei, să cântaţi, să vă distraţi, să aflaţi despre emoţiile si aventurile participării lor la Cerbul de Aur si, mai ales, să aflaţi noutăţile pregătite pentru ediţia din 2019.

Eda Marcus va profita de ocazie si va primi sfaturi valoroase pentru noul ei rol, cel de prezentatoare a ediţiei din acest an a Festivalului alături de Elvin Dandel. Asa că Eda va afla cum au trecut peste emoţii fosti concurenţi si cum au notat apariţiile vedetelor la Cerbul de Aur diferiţi comentatori ai festivalului, precum si recomandările fostilor prezentatori, gazde ale evenimentului de la Brasov.

Citeste și:  Magazinele Lidl din România își reduc programul. Motivul este reducerea consumului de energie

Duminică, 11 august, la TVR 1, Andreea Marin, Gianina Corondan si Alina Sorescu, alături de Raluca Blejuscă, Ovi si trupa Proconsul, precum si de Mădălin Voicu si Stephan Pelger au toţi câte o poveste despre experienţa lor pe scena sau în culisele îndrăgitului festival. Pentru fiecare dintre ei, Cerbul de Aur înseamnă o etapă determinantă a carierei, un vis din copilărie devenit realitate sau, asa cum mărturiseste Gianina Corondan, „o oază de muzică bună si de veselie”.

În timp ce pentru Alina Sorescu, prezentă pentru prima dată pe scena Cerbului la vârsta de 10 ani, revenirea ca prezentatoare a Festivalului, la 22 de ani, reprezintă încununarea colaborării sale cu TVR, pentru Ovi, câstigarea a două premii la ediţia din 2009 constituie „momentul ZERO, de început, al carierei muzicale românesti”, care a continuat apoi cu colaborarea cu Paula Seling la Eurovision. 

Singurul brasovean prezent în această emisiune, Stephan Pelger, a trecut peste emoţiile amintirilor din copilărie – despre vedetele intangibile care veneau în Piaţa Sfatului, cu care apoi, la maturitate, a ajuns să lucreze îndeaproape -, pentru a comenta ţinutele cuplurilor de prezentatori de la Cerb. Una dintre aceste imagini, cu prezentatorii, a fost contestată de Gianina, care a refuzat să creadă că în 2001 a urcat pe scena Cerbului, „cu burta goală”, ea formând atunci cuplu de prezentare cu Ricky Dandel. 

Citeste și:  Proiectul Spitalului regional a obținut avizul Comisiei de Circulație

Evident, din emisiune nu va lipsi muzica bună: în sesiuni karaoke adhoc sau interpretată de unii dintre invitaţi, printre care trupa Proconsul, singura trupă din România care a cucerit Marele Trofeu la Cerbul de Aur (în 2001).

În următoarea săptămână, duminică, 18 august, la Avanpremiera Cerbul de Aur 2019, Eda Marcus ne va aduce, chiar din Piaţa Sfatului, ultimele nouăţi despre cea de-a XIX-a ediţie a Festivalului Cerbul de Aur.

Festivalul Cerbul de Aur 2019 va fi o ediţie completă, pentru toate gusturile, cu ritm dar si romantică! Pe scena din Piaţa Sfatului vor urca Emeli Sande, Ronan Keating, Ştefan Bănică jr si Irina Rimes. 

Pentru concurenţii din acest an, echipa TVR a pregătit un format cu două zile de concurs, o Gală de premiere si evenimente adiacente. 

Citeste și:  10 filme în premieră națională au fost selecționate pentru competiția oficială de lungmetraje Dracula Film Festival, ediția a X-a

Festivalul se va încheia cu un spectacol folcloric care va reuni muzica populară tradiţională românească si prelucrări de actualitate ale acestui gen muzical.

Evenimentul va fi transmis în direct si în exclusivitate de Televiziunea Română, în perioada 22-25 august a.c.

Pentru cele patru zile ale evenimentului – 22-25 august – organizatorii au pus la dispoziţie mai multe categorii de bilete, cu preţuri începând de la 70 de lei. Acestea sunt disponibile pe Eventim.ro (https://www.eventim.ro/ro/bilete/cerbul-de-aur-2019-brasov-piata-sfatului-529987/event.html), UPC.ro si în reţeaua magazinelor partenere: Vodafone, Telekom, Carrefour, benzinăriile OMV, librăriile Cărturesti, Diverta si Humanitas. De asemenea, biletele se pot cumpăra si de la casele de bilete Eventim din Cluj – în cadrul Iulius Mall si din Bucuresti – în cadrul Cinema PRO. Biletele pot fi achiziţionate cu opţiunea de livrare prin curier, ridicare de la casa de bilete, print-at-home (in format pdf) sau în format e-ticket (bilet direct pe telefonul mobil) cu cost zero.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.