Ediție de legendă la Oktoberfest Brașov. Ce surprize au pregătit organizatorii

Oktoberfest, „sărbătoarea berii”, a devenit o tradiție și în România. Din anul 2009, celebrul festival născut în Germania se desfășoară în fiecare an, la Brașov. 
În doar câteva zile se va da startul unui nou episod  Oktoberfest Brașov. Ediția cu numărul 11 va genera un strat și mai gros din spuma amintirilor. 2019 înseamnă pentru organizatori 11 ani de petrecere cu bere Ciucaş din belșug, care va fi degustată de zeci de mii de turiști veniți din toate colțurile lumii pentru petrecerea de la Brașov, anunțată în perioada 5-15 septembrie, care se va ține în două corturi încăpătoare: Wiesenzelt și Kronstadtzelt ce vor fi amplasate pe locul fostului stadion Municipal.

Citeste și:  Rata șomajului în România în luna decembrie a înregistrat un nivel redus, de 5,4%

Au trecut mulţi ani de atunci… din 2009, multe s-au schimbat, însă distracţa a rămas aceeaşi!!! Provocarea este să ne întoarcem în timp pentru a ne bucura și mai tare de prezent. Tema acestei ediții este 2009 VS 2019. Atenție, de această dată berea nu te va face să uiți ce ai făcut la festival, ci dimpotrivă, te va ajuta să-ți amintești și mai multe momente de la edițiile anterioare. Cerbul Cornel împreună cu unchiul Hans și cu frumoasele lui nepoate bavareze te vor ajuta să scrii și unele noi, fără doar și poate.

Organizatorii vorbesc de surprizele pregătite publicului.

Oktoberfest a început timid la poalele Tâmpei … 10 ani mai târziu a devenit cel mai mare festival de gen din România.

Citeste și:  Salvamontiștii din județul Brașov au primit 4 apeluri prin care le-a fost solicitat ajutorul, în ultimele 24 de ore

A pornit cu un eveniment pe un terene de 1200 mp și a ajuns la o suprafață de 25.000 mp! A pornit cu 35.000 de vizitatori și a ajuns la 350.000.

Cam asta înseamnă în cifre OKTOBERFEST Brașov 2009 VS. 2019

Organizatorii s-au pus pe colecționat momente și am auzit că pregătesc și premii spumoase pentru asta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.