Erorile de arbitraj zguduie fotbalul românesc. ”Este o bătaie de joc!”

Meciurile din Casa Liga 1 sunt afectate serios de erorile de arbitraj, iar adesea acestea viciază rezultatele. A fost cazul partidei de duminică dintre FCSB și UTA, încheiată cu scorul de 2-1 pentru echipa patronată de Gigi Becali. Însă ambele goluri ale învingătorilor au fost marcate din lovituri de la 11 metri făcute cadou de arbitrul Marian Barbu.

Experţi din fotbalul românesc au analizat situaţia şi au scos în evidenţă faptul că echipele din fruntea clasamentului sunt de multe ori favorizate în faţa celor care se află în a doua parte a ierarhiei.

Printe ei și Vasile Miriuţă, care s-a arătat indignat de arbitrajele din fotbalul românesc și a spus că antrenorii şi jucătorii au foarte mult de suferit.

”Reacţiile nu sunt exagerate, Sândoi şi Balint au dreptate. Am văzut partida de aseară dintre FCSB şi UTA. A fost o ruşine de arbitraj! Şi la primul 11 metri, de al doilea nici nu mai vorbim, mingea a ieşit jumătate de metru, nu ştiu tuşierul ce a văzut. E inadmisibil şi până la urmă au dreptate. Plătesc ei (n.r. antrenorii), plătesc jucătorii şi vin străinii şi văd ce arbitraje sunt la noi în ţară. Este o bătaie de joc, ăsta e adevărul, munceşti zi de zi şi te prezinţi la meciuri. Cred că a nu a fost rea intenţie, dar se fac nişte greşeli care dezavantajează echipele mici”, a spus Miriuţă, pentru Look Sport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.