Este oficial: Cel mai aşteptat proiect din Poiana Braşov devine realitate

Pistele downhill din Poiana Braşov devin realitate. Cel mai mare obstacol se pare că a fost depăşit. Comisia Tehnică de Avizare în Silvicultură din cadrul Ministerului Apelor și Pădurilor, a avizat solicitarea Municipalității de schimbare a încadrării terenului pe care aceste piste vor fi amenajate, în pădure-parc.

,,Ieri, am primit o veste foarte bună în ceea ce privește proiectul nostru de amenajare de piste de biciclete în Postăvarul, avizul Ministerului Apelor și Pădurilor pentru acest proiect. După ce acest aviz ne va fi comunicat, putem demara partea de proiectare și apoi de execuție, mai ales că avem deja o parte din documentație, pe care am primit-o de la două asociații ale practicanților acestui sport (este vorba de Play Bike şi Nh Bike n.n.). Acest sport s-a dezvoltat foarte mult în România și cele trei trasee vor deveni, cu siguranță, o atracție turistică importantă a Brașovului. De asemenea, pe Masivul Postăvarul se vor putea desfășura și competiții sportive. Brașovul și Poiana Brașov trebuie să fie cât mai ofertante nu doar pentru perioada de iarnă, ci și în restul anului. Prin amenajarea acestor piste, sperăm ca Poiana să devină principala destinația a practicanților de downhill, așa cum, iarna, este cea mai importantă stațiune de schi din România. Deja foarte mulți brașoveni au început să practice acest sport”, a declarat primarul Brșovului, George Scripcaru.

Citeste și:  Biciclete gratuite pentru elevii din Cristian! Primăria investește 650.000 de lei pentru a-i pune pe elevi în mișcare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.