Exclusiv! Alimentul care ne ucide. Înghițim otrava zilnic!

Suntem otrăviți cu bună știință. Un compus introdus fără nicio explicație în componența sării comercializate pe piața din România ne omoară cu fiecare înghițitură. Este vorba despre ferocianura de potasiu, ascunsă sub denumirea de E 536. Ajunsă în mediul bazic, inclusiv în organismul uman, fenocianura de potasiu se descompune, din reacție rezultând cianura de potasiu, cea mai puternică otravă cunoscută. Dar eliberarea cianurii de potasiu se produce și în cazul fierberii la temperaturi de 100 de grade Celsius, așa cum se întâmplă în cazut sărării mâncărurilor aflate la fiert pe sobă.


Producătorii nu menționează pe ambalaj introducerea fenocianurii de potasiu pe ambalaj, ci preferă să utilizeze denumirea de E 536 sau antiaglomerant, menit să păstreze textura sării.
Chiar dacă ferocianura este introdusă în cantități mici efectele sunt devastatoare: consumatorul devine anemic, potrivit explicației unui chimist. Ferocianura va lega fierul din hemoglobina sângelui” și majoritatea celor care vor consuma această sare riscă „să devină anemici, apoi… vor trece pe mâna industriei farmaceutice!”, explică laboranții.

Citeste și:  Taxă de liberă trecere pe anumite drumuri județene din Brașov, pentru maşinile de mare tonaj

Citeste si: https://brasovstiri.ro/cancer-la-pet-oprit-de-la-comercializare-la-brasov/

Efectele cianurii de potasiu, substanța care se eliberează în organism din descompunerea ferocianurii, sunt binecunoscute. „Capsulele folosite de agenții secreți conțineau între 100 și 250 de mg de cianură de potasiu, având un efect mortal (140 mg) imediat la om”, potrivit Wikipedia.
În plus folosirea cianurii de potasiu pentru otrăvirea populației nu a fost aleasă întâmplător, ci cu un scop bine determinat: „Potrivit literaturii de specialitate, otrăvirea cu cianură de potasiu nu este depistată în urma autopsiei, pentru că această substanță chimică se transformă în final în alți compuși, inofensivi”, asigură specialiștii. Vedem cu toții în jurul nostru oameni sănătoși care se sting fără nicio explicație, iar autopsia nu reușește să dea nicio explicație.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.