EXCLUSIV: Casa secretarului ALDE Brașov, Nicolae Trifan, a fost spartă: Atac la comandă?

Casa secretarului coordonator al ALDE Brașov, Nicolae Trifan a fost spartă seara trecută. O lovitură pusă la punct, se pare, de profesioniști, care au acționat fără nicio teamă: Spărgătorii au intrat în casă în timp ce membrii familiei erau în curte!

Spărgătorii au foțat geamul de la bucătărie și au intrat în casă. Potrivit secretarului ALDE Brașov, au dispărut din locuință, bani și bunuri de valoare. Potrivit secretarului coordonator al ALDE cei care au dat lovitura au căutat însă altceva, pentru că spărgătorii au insistat în locul în care Nicolae Trifan își păstrează documentele.

Secretarul ALDE nu exclude varianta ca spărgătorii să fi căutat să pună mâna pe documente importante cu care acesta îți susține plângerea la DNA formulată împotriva unor persoane din conducerea Primăriei Brașov. În mod ciudat, susține Nicolae Trifan, furtul a avut loc la doar câteva zile de la anunțarea oficială a sprijinului pe care îl acordă fostului ministru, Gheorghe Ialomițeanu, fost ministru de Finanțe, în cursa pentru Primăria Brașov, ca independent. „S-a ajuns deja prea departe. Ce oameni sunt cei care fac așa ceva. Politica și luptele între partide nu justifică o asemenea acțiune. Fiica mea, cu copiii și ginerele meu erau în curte. Putea intra oricine în casă. Doamne ferește, dacă unul dintre ei ar fi intrat în casă peste spărgători, nici nu vreau să mă gândesc ce ar fi fost”, a declarat Nicolae Trifan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.