Facebook vrea să îți găsești jumătatea într-o aplicație de speed-dating

Facebook vrea să vadă scântei, așa că a început să testeze o aplicație video pentru speed-dating, numită Sparked. Aplicația este dezvoltată de noua echipă internă care se ocupă cu aplicații experimentale. Spre deosebire de alte aplicații similare, Sparked promite că nu ai nevoie de un profil public, nu glisezi într-o parte sau alta și nu există opțiunea de mesaje private.

Sparked a fost identificată de jurnaliștii de la The Verge, dar între timp, site-ul a devenit inaccesibil. Potrivit lor, aplicația ar avea sesiuni video de câte 4 minute, dar nu se știe încă numărul maxim de întâlniri rapide la care vor putea participa într-o singură sesiune. Dacă cineva își dorește să continue interacțiunea cu vreunul dintre ceilalți participanți, vor avea o a doua întâlnire, de 10 minute. Atunci, Sparked le sugerează să facă schimb de contacte, pentru a păstra legătura.

Mesajul pe care îl promovează aplicația este că se adresează „oamenilor buni”. La înregistrare, utilizatorul trebuie să spună ce îl face un partener de întâlnire bun. Apoi, răspunsurile sunt examinate de cineva de la Sparked. De asemenea, utilizatorii trebuie să indice dacă sunt interesați în bărbați, femei sau persoane non-binare (adică nu se identifică de obicei ca bărbați, femei sau bărbați și femei) sau trans.

Reprezentanții Facebook au confirmat celor de la The Verge că lucrează la aplicație, afirmând că este „un experiment în fază inițială” și că, momentan, este într-un „mic test beta”.

Articolul complet aici.

Sursa foto, startupcafe.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.