Farul – CSU Craiova 1-0. Hagi îi strică lui Reghecampf seria invincibilă la cârma oltenilor

Farul s-a impus duminică seara, 1-0 cu CSU Craiova, pe teren propriu, într-un meci din etapa a 15-a din Casa Liga 1. „Marinarii” veneau după un eșec în FCSB, scor 0-1, rezultat care l-a făcut pe Gică Hagi să reconsidere obiectivul echipei sale, care a devenit, așa cum spune chiar el, evitarea retrogradării.

Iar pe teren, în prima parte, dobrogenii au părut victime în fața unei echipe a Craiovei invincibilă de șapte meciuri. Iar oltenii au început din pușcă, însă mult criticatul Markovic a ratat de la doar câțiva metri, în minutul 12. Atacantul chemat la națională de Rădoi acum câteva luni a fost imitat atacantul selecționat inclusiv pentru „dubla” cu Islanda și Liechtenstein, Andrei Ivan. Totuși, șutul-cetrare trimis de acesta nu a găsit nici ținta și nici vreun coechipier inspirat care să trimită în plasă. Prima repriză s-a încheiat cu 0-0, dar nu înainte ca Markovic să-l facă mare pe Aioani, care a intervenit salutar, cu un minut înainte de pauză.

Citeste și:  Brașoveanul Ovidiu Gârbacea onorat cu Ordinul Excelență Olimpică de către COSR

După reluare, jocul s-a schimbat radical. Timizi în prima repriză și cu o defensivă fragilă, dobrogenii au trecut la cârma jocului, iar fundașii au arătat mai bine.

Iar Pitu ar fi putut să marcheze după 10 minute de joc în repriza secundă, la fel cum ar fi putut și Ganea și Betancor, dar oltenii au scăpat de fiecare dată cu șansă.

Nu au mai scăpat cu 13 minute înainte de final, când Adi Petre, introdus inspirat de Gică Hagi, a recepționat o minge de la Fernandes și a marcat unicul gol al meciului.

Treziți din pumni, oltenii au încercat să reacționeze, dar ocazia lui Ivan, din ultimul minut, nu a fost de ajuns pentru a le aduce măcar un punct. Astfel, oltenii suferă prima înfrângere după 7 meciuri și revin cu picioarele pe pământ. CSU Craiova rămâne cu 28 de puncte și e a treia în clasament, la 11 puncte în spatele liderului CFR Cluj și la 3 în spatele celor de la FCSB. De cealaltă parte, Farul acumulează 24 de puncte și urcă pe loc de play-off, pe 6.

Citeste și:  Marșul bicicliștilor revine pe străzile Brașovului!

Sursa, looksport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.