FC Botoșani, test greu, sâmbătă, cu FCSB

FC Botoșani se va înfrunta, sâmbătă, începând cu ora 20:30, cu FCSB, în etapa 16 a Ligii 1, potrivit Mediafax.

Marius Croitoru, antrenorul celor de la FC Botoșani, a declarat, la conferința de presă, că își dorește ca echipa sa să facă un meci bun împotriva FCSB-ului. De asemenea, tehnicianul a comentat și disputa iscată între cele două cluburi cu privire la clauza din contractul de transfer al lui Mihai Roman, potrivit căreia fotbalistul nu poate evolua împotriva roş-albaştrilor: ”Jucăm împotriva celei mai în formă echipe din România. Nu a pierdut de 10 meciuri. Are jucători foarte valoroși. Ne dorim să facem un joc bun, un spectacol și cel mai bun să câștige. Cu siguranță va fi un meci frumos. Te dezechilibrează atunci când un titular să nu fie pe foaia de joc. Sper ca la ora meciului să fac alegerea cea mai bună”.

Citeste și:  Târg de carte second-hand pentru copii și părinți, sâmbătă, la Centrul Cultural Apollonia din Brașov

”Suntem în fața unui joc extrem de dificil. Încercăm să aliniem un unsprezece care să pună probleme celor de la FC Botoșani. Ne dorim ca la finalul partidei să reușim să câștigăm cele trei puncte. Trebuie să fim mai echilibrați și să ne concentrăm pe ce avem de făcut. Nu avem probleme de lot. Pintili a revenit, doar că este un pic în urmă cu pregătirea”, a declarat Bogdan Argeș Vintilă, antrenorul FCSB-ului, la conferința de presă.

Echipe probabile:
FC Botoșani: Pap – Hăruț, Miron, Chindriș, Țigănașu, Papa, Rodriguez – Așkovski, Ongenda, Ofosu – Keyta
FCSB: Bălgrădean – Crețu, Planici, Cristea, Panțâru – Oaidă, Popescu, Tănase – Man, Gnohere, Coman

Citeste și:  74 de proiecte culturale în etapa finală pentru cele 6 milioane de lei alocate de Primăria Brașov prin Ghidul de finanțare

În clasamentul Ligii 1, FCSB ocupă locul 5, cu un total de 24 de puncte, iar FC Botoșani se află pe locul 7, cu 22 de puncte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.