FC Braşov a pierdut primul amical al verii, 1-3 contra Farului Constanţa

C Braşov a disputat, astăzi, primul meci amical din pregătirea de vară. După un meci echilibrat, stegarii au cedat în faţa primei divizionare Farul Constanţa.

Meciul a fost unul echilibrat, cu ocazii la ambele porţi, cele mai clare fiind la poarta Farului, după acţiuni bune ale braşovenilor. Cu toate acestea “marinarii” au reuşit să înscrie de trei ori, prin Kiki min. 19, Cojocaru min. 53 şi Alexi Pitu min 87. Pentru braşoveni a marcat Vlad Mihalcea în minutul 67.

Prima mare ocazie partidei a aparţinut stegarilor, în minutul 3 Lambrinoc a scăpat singur cu portarul advers, care a reuşit să respingă în corner de la colţul lung. În minutul 15 Laurenţiu Popescu s-a remarcat, a apărat o minge după ce un adversar a rămas singur cu el. În minutul 19, David Kiki a marcat pentru constănţeni după o foarfecă. Ultima mare ocazie a primei reprize a aparţinut braşovenilor, Horia Popa a trimis mingea în bară de la aproximativ 30 de metri, după ce portarul advers a ieşit hazardat.

Citeste și:  Raliul Harghitei powered by Toyota deschide sezonul național de raliuri pentru al doilea an consecutiv

Repriza a doua nu a mai adus ocazii atât de mari, însă a adus goluri. În minutul 53 Cojocaru a făcut 2-0. În minutul 68, Vlad Mihalcea a redus din diferenţă după o acţiune personală, în care a driblat inclusiv portarul. Scorul final a fost stabilit de Alexi Pitu în minutul 87.

“Este un test nesperat de bun. Am început pregătirea de o săptămână. Nu am reușit să facem niciun transfer. Au fost momente foarte bune ale noastre, peste așteptări. Am pus ceva probleme Viitorului, dar bineînțeles că vorbim despre un plus de valoare și de ritm de partea adversarilor, asta pentru că ei încep și mai repede campionatul. Ne-am creat 5-6 situații bune de a înscrie. Ceea ce nu e rău pentru un joc împotriva lui Gică Hagi. Trebuie să întărim lotul. Până în acest moment nu am reușit, dar se lucrează. Este obligatoriu să aducem jucători care să aducă un plus de valoare și să ne batem la playoff. Au fost mulți juători care m-au mulțumit, peste așteptări. Nu am fost o victimă sigură, am pus multe probleme. Am avut o săptămână grea la antrenamente, nu mă așteptam ca băieții să se miște atât de bine, după câteva zile obositoare de pregătire.”, a spus la finalul meciului Dan Alexa, antrenorul braşovenilor.

Citeste și:  Raliul Harghitei powered by Toyota deschide sezonul național de raliuri pentru al doilea an consecutiv

FC Braşov a început meciul în formula: Laurenţiu Popescu în poartă, Marius Burlacu, Robert Gherghe, Bogdan Cîrstianm Horia Popa, Florin Dumbravă, Răzvan Iorga, Răzvan Andronic, Bogdan Roşu, Eduard Lambrinoc şi Vasile Constantin în teren.

Pe parcursul meciului Dan Alexa a rulat tot lotul de jucători avut la dispoziţie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.