FC Braşov, egal la Slobozia, după unul dintre cele mai bune jocuri din acest sezon

După unul dintre cele mai bune jocuri prestate în acest sezon, FC Braşov a reuşit să se întoarcă de la Slobozia cu un punct, scor 2-2 (1-1). Chiar dacă au dat două goluri, galben-negrii au ratat şi o sumedenie de ocazii, cele mai multe pe final, care puteau aduce victoria.

Prima ocazie a meciului a fost a lui Tudor Cociş, care a scăpat singur cu portarul, dar goalkeeper-ul advers a reuşit să culeagă mingea de la picioarele atacantului nostru (min. 10). Andrei Ureche s-a remarcat cu o intervenţie uimitoare, după ce a scos de sub bară o minge trimisă cu capul. Faza s-a încheiat cu lovitură liberă pentru stegari, după un fault în atac. Cu un joc care s-a disputat aproape în totalitate în terenul Sloboziei, gazdele au reuşit să deschidă scorul, contrar cursului jocului. A marcat Ciprian Rus, după o greşeală în defensiva stegară (min. 28). Stegarii au restabilit imediat egalitatea, Tudor Cociş a insistat foarte bine la o minge pe care un fundaş voia să o lase să iasă, a recuperat şi a trimis în mijlocul careului. Acolo bulgarul Milcho Angelov a preluat pe piept şi a trimis în plasa porţii, fără şansă petntru portarul advers.

Citeste și:  65 de prichindei din cartierul Tractorul au deschis astăzi porțile primei grădinițe construite în cartier după 1989

În repriza a 2-a FC Braşov a fost şi mai periculoasă, la prima ocazie periculoasă a şi marcat. A făcut dubla Milcho Angelov, cu un cap la colţul lung, după o centrare excelentă, de pe partea stângă, a lui Daniel Dumbravă. Unirea Slobozia a reuşit să egaleze prin Serge Ekollo.

Pe final, Milcho Angelov, Adi Chică Roșă și Rareş Lazăr au ratat trei ocazii monumentale, singuri cu portarul advers. Toate după cea mai mare şansă de a marca a meciului, când trei stegari au scăpat cu un singur fundaş advers, însă nu au reuşit să marcheze.

„Un meci care pe care. Slobozia trebuia să câștige, noi la fel. Cred că meritam să câștigăm astăzi. Am ratat ocazii rarisime. În special repriza a doua. Niște ocazii pe care nu ai voie să le ratezi. Dar îmi felicit jucătorii pentru că au tratat meciul acesta așa cum trebuie tratat un derby. Am întâlnit o echipă constantă pe tot parcursul anului. La noi repet, și în eventualitatea în care am fi câștigat, Baia Mare a făcut egal, Chiajna am înțeles că a pierdut. la Metaloglobus. Așa că nu ne-ar fi ajutat rezultatele sub nicio formă. Rămânem cu regretul că eu cred că avem o echipă care merita să joace în play-off. Chiar și astăzi am arătat asta, la un meci cu miză. Au fost 4-5 situații monumentale. Am jucat ceea ce trebuie, arătăm bine, dar și adversarii sunt puternici. Au jucat cu miză, a fost un stadion ostil nouă. Azi nu pot decât să-mi felicit jucătorii pentru că au făcut un meci bun. Pentru play-out vrem să câștigăm fiecare meci în parte și să ne facem strategia pentru sezonul viitor. Este important să ne asigurăm un anumit număr de puncte pentru a fi liniștiți. E alt campionat”, a spus Dan Alexa la finalul meciului.

FC Braşov a jucat în formula: Andrei Ureche – Marius Burlacu (Bradley Diallo min. 87), Ivan Fustar (cpt.), Tudor Oltean, Tomislav Sorsa, Vasile Constantin (Dan Spătaru min. 63), Rareş Lazăr, Diogo Izata (Zoran Mitrov min. 87), Daniel Dumbravă, Tudor Cociș (Adi Chică-Rosă min. 63), Milcho Angelov (Kirill Kirilenko min. 87).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.