FC Braşov este gata de duelul cu Steaua Bucureşti

Conducerea FC Braşov a prefaţat meciul pe care echipa noastră îl dispută vineri cu Steaua Bucureşti. Jucătorii braşoveni vin cu un moral bun după cel mai reuşit meci pe care echipa l-a disputant în acest sezon, 3-1 cu Dunărea Călăraşi. “Pele” Buga, managerul sportiv al galben-negrilor este sigur că va ieşi un joc fumos pentru că ambele echipe joacă deschis şi nu refuză atacul.


“Meciul cu Dunărea Călărași a fost cel mai bun meci al nostru de până acum. Am văzut cum s-au descătușat băieții la goluri, am primit și un gol foarte ușor până la pauză, fără acea reușită a lor altul era deznodământul. Duelul cu Dunărea Călărași este istorie, ne-am bucurat, acum avem meci cu Steaua, una dintre cele mai bune echipe din Liga a 2-a. Cu jucători tineri unii, alții cu experiență, care au evoluat chiar și la Liga 1 și care pot face oricând diferența. Dar și noi avem încredere după succesul cu Călărași. Avem timp săptămâna aceasta să ne pregătim atât fizic, cât și mental și tactic. Va fi un meci frumos cu Steaua, pentru că este o echipă care nu refuză jocul de atac. Sunt sigur că și noi ne vom mobiliza și va ieși o partidă frumoasă. Băieții au început să formeze un grup, să fie uniți, să se lege relații de joc, iar acesta cred că va fi atuul nostru. Forța grupului. Indiferent cine intră în teren trebuie să dea totul să ne ajute să învingem, nu contează cine va marca”., a spus Mugurel Buga, managerul sportive de la FC Braşov


La rândul său, Şerban Moraru cere atenţie şi spune că abia au trecut meciurile uşoare, de acum FC-ul va da piept cu echipele puternice ale campionatului. Cu toate acestea este optimist că până la finalul acestui an echipa va fi în primele 8.


“Venim după un meci foarte bun făcut de echipă, am trecut peste eșecul de la Șelimbăr. Iar dacă până acum teoretic am avut meciuri mai ușoare, de acum încep partidele mai dificile. Echipa a început să se închege, 90% au fost jucători noi, doar 4 jucători care au rămas de la Corona se cunoșteau cât de cât. E un lot total nou, a durat până au ajuns să se cunoască și să aibă relații de joc. Cu siguranță o să arătăm tot mai bine. Toți ne doream să avem mai multe puncte la ora asta, dar a durat până s-au format automatisme, până s-a omogenizat echipa. Dar ultimul joc ne-a arătat că putem obține rezultate bune, am mare încredere că putem face un joc bun și vom bate Steaua. Cu orice adversar, dacă joci acasă, trebuie să te gândești la victorie. Jucătorii noștrii vor face față presiunii chiar dacă vor veni suporteri steliști. Eu zic că avem şanse mari să terminăm până la sfârşitul acestui an între primele opt echipe”., s explicat Șerban Moraru, directorul sportive de la FC Braşov.


Meciul dintre FC Braşov şi Steaua va avea loc vineri de la ora 17.00, pe Stadionul Tinetetului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.