FC Braşov s-a calificat în turul IV al Cupei României. „Manita”, reuşită de stegari în deplasarea de la Târgu Secuiesc

FC Braşov s-a calificat în turul IV al Cupei României după o victorie categorică în faţa formaţiei de Ligă a 3-a KSE Târgu Secuiesc, în deplasare. Stegarii au reuşit scorul zilei şi s-au impus cu 5-0, la pauză 2-0, după dubla reuşită de Milcho Angelov, golurile marcate de Joao Amorim şi Adi Chică-Roşă, dar şi nu autogol al gazdelor.
1-0 pentru FC Braşov a fost încă din minutul 22, atunci fundaşul celor de la KSE Târgu Secuiesc, Miklos Lokotos a împins în propria poartă o centrare venită de pe partea stângă a atacului braşovean. În minutul 39 s-a făcut 2-0, Milcho Angelov a marcat cu un şut din aproximativ 12 metri, după o pasă foarte bună a lui Kirilenko, iar la finalul primei părţi scorul era 2-0 pentru stegari.
În minutul 51, Angelov a marcat din nou, de această dată cu o lovitură de cap. Joao Amorim a majorat scorul la 4-0 după ce a executat perfect o lovitură liberă din 18 metri. Scorul final, 5-0, a fost stabilit de Adi Chică-Roşă cu un şut din 14 metri.
„Am tratat jocul serios. Avem obiectiv calificarea în turul următor. Am fost favoriţi, trebuia să tratăm serios acest joc pentru că în meciurile de cupă au fost atâtea şi atâtea surprize. Mă bucură evoluţia jucătorilor, mă bucură că atacanţii au reuşit să înscrie. Am suferit din punctul ăsta de vedere în acest început de campionat. Un joc la discreţia noastră.”, a spus la finalul meciului antrenorul de la FC Braşov, Dan Alexa.
FC Braşov a început în formula: Mikulic, Lazăr, Marc, Tudor Oltean, Lascu, Joao Amorim, Negrean, Mitrov, Kirilenko, Lambrinoc şi Angelov. Au mai intrat Burlacu, Tudor Saim, Dumbravă, Cociș şi Kirilenko.

Citeste și:  Performanțe de excepție pentru juniorii Clubului Sportiv Dinamo București - Centrul Sportiv Brașov, la Campionatele Naționale de Copii și Juniori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.