FC Braşov vrea victoria în faţa propriilor suporteri în meciul cu Minaur Baia Mare

FC Braşov va disputa duminică primul meci pe teren propriu din acest sezon. Stegarii au în faţă nou promovata Minaur Baia Mare. Antrenorul Dan Alexa vrea să obţină primele trei puncte din sezon în faţa suporterilor braşoveni. Jucătorii sunt pregătiţi, iar pentru această partidă vor fi prezenţi şi cei care au venit mai târziu în pregătire.

“Întâlnim Baia Mare, o echipă care chiar dacă a pierdut 3-0 la Slobozia, scorul nu reflectă realitatea din teren. O echipă formată pe structura jucătorilor care au promovat anul trecut. Jucători cu vitalitate foarte bună, jucători cu personalitate. Stilul zonei, tot timpul Baia Mare a dat fotbaliști buni pentru România. O echipă antrenată de Ciprian Danciu, fostul meu coleg, un antrenor de perspectivă. Ajutat și de Vasile Miriuță, un antrenor cu mare experiență care am înșeles că e director sportiv. Un meci greu, mă bucură faptul că a mai trecut o săptămână peste jucătorii care au venit și vreau să se vadă lucurul acesta din punct de vedere al jocului. Am mare încredere în cei care vor intra și cei de pe bancă. Important pentru noi este să câștigăm. Întrucât cele 3 puncte ne-ar aduce liniște și relațiile de joc ar fi și mai bune pe viitor. Îmi doresc să văd la echipă determinare și un plus față de meciul de la Șelimbăr. Jucătorii erau supărați după meciul de la Vâlcea, dar s-au antrenat bine”, a spus Dan Alexa la conferinţa de presă premergătoare meciului.

Citeste și:  Fântânile arteziene din Brașov vor fi repuse în funcțiune în următoarele săptămâni

Înafară de Diogo Izata, pentru care încă nu sunt gata actele, tot lotul este complet şi pregătit pentru disputa de duminică.

“Important e la ora jocului să avem un tonus bun atât fizic cât și mental. Avem jucători care au calitate și trebuie să o pună în valoarea echipei. Diogo Izata nu poate evolua din cauza lipsei cărții verzi. În rest tot lotul este valid.”, a mai spus Dan Alexa.
Meciul dintre FC Braşov şi Minaur Baia Mare va avea loc duminică, la ora 13.30, pe Stadionul Tineretului. Preţul biletelor de intrare este de 10 lei la tribuna a 2-a şi 50 de lei la tribuna oficială.
Meciul poate fi urmărit şi pe canalele Digi Sport, Prima Sport şi Orange Sport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.