Festivalul Electric Castle va avea loc pe parcursul a 10 zile, în perioada 6-15 august

Electric Castle va avea loc în acest an. Organizatorii care au decis inițial amânarea pentru anul viitor, au anunțat că a VIII-a ediție va avea loc între 6 și 15 august la Cluj și la Bonțida. 500 de artiști live vor performa timp de 10 zile, în 30 de spații. Va fi un festival altfel, promit organizatorii. Biletele vor fi puse în vânzare începând de mâine.

„EC_Special redeschide scena pentru marile evenimente muzicale ale verii 2021. 10 zile cu peste 400 de evenimente, în peste 30 de locaţii din Cluj-Napoca şi Bonţida – EC_Special este promisiunea organizatorilor Electric Castle Festival că vara anului 2021 va fi momentul de regăsire a tuturor celor care iubesc muzica live şi îşi doresc să se reconecteze”, se arată într-un comunicat transmis, marţi, de organizatori.

Citeste și:  Peste 9.000 de cetăţeni ucraineni au intrat sâmbătă în România

„Castelul Banffy din Bonţida va fi, în mod natural, locul de start al acestui eveniment – experiment programat între 6 şi 15 august. Spaţiul emblemă pentru întreaga comunitate Electric Castle şi cel mai dorit loc de a fi, din nou, împreună, va găzdui show-urile programate în primul weekend. EC_Special va marca şi revenirea în Cluj-Napoca a evenimentelor sub marca Electric Castle. Nu mai puţin de 30 de spaţii din oraş vor găzdui scenele special pregătite, integrând peisajul urban în mixul artistic pregătit”, se mai arată în comunicat.

Ediţia Electric Castle din acest an va fi organizată într-o formulă adaptată contextului pandemic.

„Concerte live cu artişti români şi străini, performance, show-uri New Media sau AV sunt parte dintr-un program complex ale cărui detalii vor fi anunţate în perioada următoare. Organizatorii şi-au propus să redea atmosfera obişnuită a festivalului, într-o formulă adaptată contextului, care să permită publicului o conexiune în deplină siguranţă. Începând cu 10 iunie, publicul va putea cumpăra bilete de pe platforma electriccastle.ro. Toate evenimentele din cadrul EC_Special vor avea loc respectând normele pe care autorităţile le vor impune pentru perioada de derulare”, mai transmit organizatorii în comunicatul de presă oficial.

Citeste și:  Cinci persoane au fost salvate de pe munte în ultimele 24 de ore

Sursa foto, electriccastle.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.