România câștigă Festivalul Internațional de Artă Pirotehnică – Courchevel Moriond 2024!

Cerul de la Courchevel Moriond s-a luminat în culorile României! Echipa brașoveană „Blame Me For This Show -SFX Design” câștigă Festivalul Internațional de Artă Pirotehnică 2024. În perioada 15 februarie – 5 martie 2024 s-a desfășurat cea de a 21- a ediție a evenimentului, un festival uimitor de artificii, în care patru țări concurează pentru a oferi cel mai frumos spectacol de artificii.

În competiție au intrat pe rând echipa Flash Barrandov Speciální efekty s.r.o., reprezentând Republica Cehă. Au urmat echipa Olandei, Dutch Fireworks Professional b.v. și echipa franceză Kervenka Événements. Cea care a încheiat competiția a fost echipa României Blame Me For This Show -SFX Design.

Citeste și:  Atac devastator al balenelor ucigașe în largul coastei spaniole! Au scufundat un iaht cu vele

Trofeul pentru cel mai frumos foc de artificii a fost câștigat de echipa României – Blame Me For This Show -SFX Design, echipa pirotehnică brașoveană condusă de Ruxandra Ilie.

Echipa condusa de Ruxandra Ilie avand ca show designer pe Alexandru Bondria a pregatit o surpriza de proportii.Ei se vor afla la Festivalul Massif din Poiana Brasov care incepe joi, 14 martie 2024.

Premiul audienței a fost oferit echipei Kervenka Événements din Franța.

Toate cele patru echipe au organizat spectacole la nivel înalt!

Festivalul Internațional de Artă Pirotehnică – Courchevel Moriond este unul dintre cele mai prestigioase evenimente de acest gen din lume, la care participă echipe de pirotehnicieni din mai multe țări. Victoria echipei românești la Courchevel Moriond 2024 este o performanță extraordinară care ne face să fim mândri de țara noastră și de talentul românilor.

Citeste și:  Festivalul de Artă Sacră Măgura 2024 – un eveniment care va explora bogăția tradițiilor artistice transmise din generație în generație


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.