Festivalul Internațional de Teatru pentru Copii – „Arlechino-Caravana Poveștilor”

În perioada 27 mai – 2 iunie, Teatrul pentru Copii „Arlechino” va organiza a IX-a ediție a Festivalului Internațional de Teatru pentru Copii – „Arlechino-Caravana Poveștilor”.

Festivalul se va desfășura pe parcursul a șapte zile, în patru locații: Sala Reduta, Bastionul Țesătorilor, Centrul Cultural Apollonia Hirscher și Sala Arlechino. În aceste spații, publicul va putea asista la o serie de spectacole și activități captivante, care îmbină diverse stiluri regizorale și interpretative.

Ateliere interactive

În plus, micuții spectatori sunt invitați să participe la atelierele interactive „CONSTRUIM PĂPUȘI”, susținute de Compania Uçaneller Kuklaevi din Turcia. Aceste ateliere vor avea loc în incinta Centrului Cultural Apollonia, pe:

  • 31 mai la ora 17:00,
  • 1 iunie la orele 12:00 și 16:00,
  • 2 iunie la ora 12:00.
Citeste și:  Accident cu trei autovehicule implicate, pe centura municipiului Brașov

Copiii cu vârsta peste 5 ani vor învăța secretele construcției păpușilor de teatru și vor putea pleca acasă cu propriile lor creații.

Programul festivalului

O parte din programul festivalului include o reprezentație non-verbală fascinantă, unde bucătăria devine scena și picioarele accesoriile de lucru. Spectacolul este potrivit pentru toate vârstele, dar cei mici vor fi cei mai atrași de creativitatea și expresivitatea artistului care va captiva întreg publicul cu picioarele ca actori principali. Reprezentația va dura 60 de minute și va începe la ora 10:30.

Sursa Foto: ClubulCopiilor.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.