Festivitatea de deschidere Oktoberfest 2021, azi, la 17:30! (VEZI PROGRAMUL)

Oktoberfest, cel mai mare festival al berii din România, va da cep butoiului, astăzi! Comisia de circulaţie a municipiului Braşov a avizat desfăşurarea festivalului în perioada 2-12 septembrie, astfel că joi va fi marea deschidere. Ediţia cu numărul 12 va fi organizată cu un număr mai mic de participanţi, astfel că se recomandă rezervarea meselor din timp. Evenimentul se va desfășura și în acest an pe fostul Stadion Municipal.

Potrivit organizatorilor, la eveniment pot participa persoanele care au „certificatul verde” european de vaccinare împotriva coronavirusului, rezultatul negativ al unui test PCR (nu mai vechi de 72 de ore), rezultatul negativ al unui test antigen rapid (nu mai vechi de 48 ore) sau un document ce demonstrează trecerea prin infecţia cu virusul SARS -CoV-2, dacă de la data testului pozitiv care a indicat prezenţa bolii au trecut cel puţin 11 zile, dar nu mai mult de 180 de zile.

Citeste și:  Proiect pilot pentru digitalizarea relațiilor cu publicul

Totodată, organizatorii pun la dispoziție teste rapide la intrare, contra sumei de 30 de lei.

Organizatorii pregătesc și anul acesta premii spumoase pentru iubitorii de bere și se vor asigura că distracția va fi una sănătoasă, ce va respecta regulile și reglementările din contextul actual, impuse de pandemie. 

Accesul la festival este gratuit și se face conform legii în vigoare.

PROGRAM

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.