Fii în siguranța în mini-vacanța de Rusalii cu Aplicația Gratuită InfoCons!

Se apropie mini-vacanța de Rusalii, prilej de a pleca în vacanța în țară sau în străinătate! Rusaliile se sărbătoresc pe 12 iunie (duminică, prima zi de Rusalii) și pe 13 iunie (luni, a doua zi de Rusalii), fiind o săbătoare importantă pentru creștini.

Cu ocazia zilelor libere și a weekendului prelungit, cu siguranță vom alege să ne petrecem timpul departe de casă la munte sau chiar la mare! Pentru aceasta, Aplicația GRATUITĂ InfoCons ce îți pune la dispoziție:

-lista unităților de  cazare clasificate;

-lista agențiilor de turism licentiate;

-lista unităților de alimentație publică clasificate.

Cum te ajută Aplicația GRATUITĂ InfoCons în vacanță?

Chiar și în vacanța, siguranța ta și a familiei tale este pe primul loc! Indiferent de locația aleasă de pe teritoriul României, Aplicația GRATUITĂ InfoCons te ajută să te asiguri că locul în care îți vei petrece vacanța este clasificată. Astfel, poți evita încă de la început surprizele neplăcute din vacanță!

Citeste și:  Atenție drumeți montani! Munții Făgăraș îngheață - echipamentul de iarnă, obligatoriu!

Mai mult decât atât, fie că alegi să îți petreci vacanța în România sau în afara țării, prin Aplicația GRATUITĂ InfoCons poți verifica lista agențiilor de turism licențiate.

Sectiunea dedicată listelor cu unitățile de cazare autorizate și agențiilor de turism acreditate poate fi accesată prin pictograma cu cele trei puncte. Odată accesată pictograma, poți verifica listele cu unitățile de cazare clasificate și agențiilor de turism licentiate, accesând „Fii în siguranță în vacanță!”.

„Urmează mini-vacanța de Rusalii, dar și vacanța de vară, însă pentru a nu avea surprize neplăcute, puteți verifica înainte de a achita avansul către o unitate turistică dacă aceasta este autorizată sau nu și pentru ce clasificare. Putem verifica ușor cu Aplicația Gratuită InfoCons, dacă unitatea de cazare ne pune la dispoziție toate facilitățile conform clasificării primite. Totodată, întotdeuna trebuie să solicităm bonul fiscal pentru a avea dovada justificativă în cazul în care dorim sa depunem sesizări. Luați atitudine și verificați înainte de plecare unitatea de cazare și agenția de turism! Un om prevenit face cât doi! Descarcă Aplicația Gratuită InfoCons! Fii informat și în siguranță în vacanță!”, transmite Sorin Mierlea, Președintele InfoCons.

Aplicația GRATUITĂ InfoCons este disponibilă pentru orice sistem de operare IOS, Android și Huawei și poate fi descărcată AICI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.