„Foarte BUNĂ dimineața cu Andrei, Ionuț și Ana”. Cei mai mari artiști români, prezenți la lansarea matinalului Kiss FM

Matinalul Kiss FM „Foarte BUNĂ dimineața cu Andrei, Ionuț și Ana” s-a lansat cu cel mai mare eveniment radio, de la primele ore ale dimineții de 20 septembrie 2021: un maraton de 14 concerte LIVE, unde cei mai cunoscuți artiști români au cântat HIT după HIT și au urat si o „Foarte BUNĂ dimineața!” ascultătorilor.

Andrei CiobanuIonuț Rusu și Ana Moga au fost amfitrionii acestei super petreceri, pe parcursul a șapte ore neîntrerupte de transmisiune live, de la 07:00 la 14:00, pe radio, TV și online și au povestit cu invitații speciali, peste 50 artiști, vedete, influenceri, prieteni și colegi din industria muzicală.

Citeste și:  APM Brașov: Luarea măsurilor de combatere a buruienii ambrozia, în perioada de vegetație

Cele mai populare piese ale celor mai îndrăgiți artiști ai momentului s-au auzit pe frecvența Kiss FM și s-au văzut pe Kiss TV și pe pagina de Facebook la această primă ediție a matinalului „Foarte bună dimineața cu Andrei, Ionuț si Ana”, unde doza de energie de la ora 7:00 a fost livrată odată cu primul concert al celor de la Fly Project, urmați de Lora, Marius Moga, Liviu Teodorescu, Alexandra Stan, VUNK, Jo, Puya, Guess Who, Smiley, Sore, ADDA, Akcent, Irina Rimes și The Motans.

Irina Rimes a ajuns de pe scena The Artist Awards direct la matinalul Kiss FM și a încheiat super concertul cu piesa – în exclusivitate –  Acasă, care dă și numele noului ei album, nelansat încă.

Citeste și:  Elevii neglijați și cu tulburări de comportament, în atenția Prefecturii Brașov

„Și eu mă bucur că sunt aici și mă bucur de fiecare dată când ne vedem. Îmi place să cânt la radio. E o experiență pe care eu o iubesc”, a declarat Irina.

Printre cei care au venit sa ureze succes noului matinal Kiss FM s-au numarat Andra și Cătălin MăruțăHoria Brenciu, colegii de la Rock FM, Răzvan Exarhu și Cristian Hrubaru, Carla’s DreamsAndreea Bălan, Amna, Nicoleta Nucă, Amuly, WRS, Toby Ibitoye și mulți alții care au transformat cele 7 ore de emisie intr-o mare petrecere plina cu prieteni, povesti si emotie.

„Nu mai am cuvinte, a fost o zi absolut superbă, o dimineață cum nu am mai avut în viața asta.”, a declarat Ana Moga.

Citeste și:  De la Singularitate la Expansiune: Sculptorul Sorin Morariu își dezvăluie viziunea artistică, la Centrul Cultural Reduta

„E cel mai frumos moment de când sunt la radioul ăsta. Și vorba aia, sunt de patru ani.”, a mărturisit Ionuț Rusu.

„A fost cel mai frumos matinal din viețile noastre și mai mult decât atât s-a terminat exact așa cum trebuia. Cu o emoție puternică și lacrimi în ochi, muzică incredibilă, pentru ca tu, dragă ascultătorule, să auzi șapte ore de muzică live, 14 trupe care au cântat și o mulțime de voci.”, a încheiat Andrei Ciobanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.