Focar de infecţie: Iată sursa care a împuţit Braşovul! (VIDEO)

Iată de ce pute în Braşov: Tone întregi de gunoaie depozitate în aer liber în curtea societăţii Brai Cata, împrăştie mirosuri greu de suportat în oraş. Sediul societăţii, este situat pe strada Alunului numărul 6, vizavi de intrarea la CET, adică la o aruncătură de băţ de centrul Braşovului. Nu este de mirare că orice adiere de vânt care bate dinspre CET aduce în oraş mirosuri pestilenţiale. Braşovenii s-au plâns de multe ori că nu mai pot deschide geamurile pentru a-şi aerisi locuinţele şi după numeroase căutori Garda de Mediu a găsit focarul. A fost aplicată şi o amendă, dar degeaba.

Pe filmarea realizată de asociaţia ASUM se vede întreaga dimensiune a dezastrului. Aşteptăm o reacţie promptă a Gărzii de Mediu Braşov, în numele tuturor locuitorilor acestui oraş. Situaţia nu suportă amânare. Este vară iar locuitorii oraşului au dreptul sa-şi deschidă ferestrele. Vezi VIDEO aici:

Citeste și:  Brașov: Începe prima campanie de dezinsecție din acest an

https://www.youtube.com/watch?v=2imYvMT-fY4

”Societatea de salubrizare Brai Cata a primit „nota de plată” din partea Gărzii de Mediu Brașov! Sancțiunea contravențională aplicată pentru nerespectarea Legii a fost de 40.000 lei. Ca măsuri, Garda de Mediu a dispus -eliminarea deșeurilor depozitate în curtea societății și INTERZICEREA depozitării altora. Am revenit la data de 09.05.2019 să vedem cum sunt respectate măsurile legale dispuse de Garda de Mediu. În continuare în curte sunt depozitate deșeuri. În plus, pe câmpul din apropiere, există tot felul de materiale plastice, hărtii, care sunt purtate de vânt din curtea societății! Vorba românului” Lupul își schimbă părul , dar năravul BA”. Vom sesiza din nou Garda de Mediu!”, au precizat reprezentanţii ASUM

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.