FOV (Forumul Orașelor Verzi) 2021, debutează mâine, 6 septembrie!

Timp de o săptămână, în perioada 6-12 septembrie 2021, Brașovul va arăta ca o adevărată capitală verde europeană datorită activităților care se vor desfășura în cadrul FOV – Forumul Orașelor Verzi.

Orașul Brașov va găzdui, sub Înaltul Patronaj al Președintelui României, o conferință de politici publice în domeniul protecției mediului, la care vor participa 200 de primari, președinți de Consilii Județene, invitați internaționali și mulți alți politicieni.

Municipalitatea, alături de ONG-uri, diverse instituții și firme private, pregătește o mulțime de evenimente plăcute pentru brașoveni, dar va lua și o serie de măsuri legate de trafic și reciclare, precum vedem în orașele occidentale.

Scopul acestei conferințe fiind aducerea în atenția autorităților locale a celor mai bune practici, a tehnologiei de ultimă oră din domeniu și de a îi încuraja să ia măsuri cât mai bune pentru orașele și cetățenii lor.

Citeste și:  11 persoane reținute după percheziții DIICOT: Lideri și membri ai unor grupuri infracționale, printre care 4 funcționari

Mai multe informații pe pagina web oficială, aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.