FOV: Transformăm Brașovul, timp de o săptămână, într-o adevărată capitală verde

Timp de o săptămână, în perioada 6-12 septembrie 2021, Brașovul va arăta ca o adevărată capitală verde europeană datorită activităților care se vor desfășura în cadrul FOV – Forumul Orașelor Verzi.

În primul rând, orașul nostru va găzdui, sub Înaltul Patronaj al Președintelui României, o conferință de politici publice în domeniul protecției mediului, la care vor participa 200 de primari, președinți de Consilii Județene, invitați internaționali și mulți alți politicieni.


Scopul acestei conferințe fiind aducerea în atenția autorităților locale a celor mai bune practici, a tehnologiei de ultimă oră din domeniu și de a îi încuraja să ia măsuri cât mai bune pentru orașele și cetățenii lor.

Citeste și:  Italia, lasă-te surprinsă de România! | Ministerul Turismului derulează o nouă campanie outdoor de promovare a turismului, de această dată în Roma și Milano

În al doilea rând, Municipalitatea, alături de ONG-uri, diverse instituții și firme private, pregătește o mulțime de evenimente plăcute pentru brașoveni, dar va lua și o serie de măsuri legate de trafic și reciclare, precum vedem în orașele occidentale.

Mai multe informații pe pagina web oficială, aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.