Fugar împuşcat de poliţişti

În noaptea de 12/13.12.2018, la nivelul I.P.J. Brașov s-a desfăşurat o acţiune cu efective mărite, la care au participat polițiști din cadrul secțiilor de poliție din municipiul Brașov, Serviciului și Biroului Rutier Brașov, Secției nr. 1 Poliție Rurală Feldioara, împreună cu polițiști de investigații criminale.

Polițiștii au încercat în repetate rânduri oprirea unui autovehicul, însă acesta și-a continuat deplasarea, fiind somat în mod repetat prin executarea unor focuri de armă, de avertisment, în plan vertical, cât și asupra autovehiculului.

Ajuns pe un teren viran din mun. Brașov, conducătorul autoutilitarei a oprit, iar ocupanții acesteia au încercat să fugă, reușindu-se prinderea unui număr de trei suspecți cu vârste cuprinse între 19 și 49 ani. Unul dintre suspecți a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Brașov întrucât, în urma examinărilor de specialitate, a rezultat faptul că prezintă o plagă prin împușcare la nivelul fesei stângi”, a precizat reprezentantul IPJ Brașov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.