Fundația Comunitară Brașov are nevoie de votul tău: Mai sunt doar câteva ore

Fundația Comunitară Brașov are nevoie de sprijinul brașovenilor. Fundația a intrat în cursa pentru câștigarea premiului de 1.000 de euro. În cursă sunt înscrise alte două fundații. Votul se încheie la ora 20.00. Mai sunt doar câteva ore în care putem schimba totul. Accesați linkul de mai jos și dați votul fundației brașovene:

https://www.hotnews.ro/stiri-o_fapta_buna_pe_zi-23896005-sondaj-fapta-buna-azi-ziua-21-decizi-ong-castigator.htm?fbclid=IwAR1nIWdxi1Kh3AWB4viUmwoOUbLDLFf-naQylUc_FVqjEnN39AO6QdGKLtE

Campania BCR-HotNews.ro, care își propune ca în fiecare zi să răsplătească cu 1.000 de euro o organizație sau o asociație care face fapte bune, a început. Este a 21-a zi a campaniei și invităm cititorii să se implice în număr cât mai mare și să voteze ONG-ul dorit. La ora 20.00 votarea se va opri, iar ONG-ul cu cele mai multe voturi va fi beneficiarul micro-finanțării de 1.000 de euro.

Citeste și:  Retreat-ul "Calea Reconectării prin Iubire": O invitație la transformare personală și vindecare spirituală într-o eră de conștientizare

Fundația Comunitară Brașov este o organizaţie care dezvoltă filantropia şi iniţiativa comunitară din judetul Braşov prin acordarea de finanţări către proiecte locale din diverse domenii: educaţie, social, protecţia mediului, cultură, protecţia animalelor, revitalizare urbană etc. Fondurile sunt strânse de la donatori sau companii locale şi, în funcţie de interesele acestora, sunt oferite sub formă de finanţări, burse sau sprijin direct către organizaţii non-guvernamentale locale, grupuri de iniţiativă sau persoane fizice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.