Gala Societății Civile din Țara Făgărașului revine anul acesta!

Gala Societății Civile din Țara Făgărașului revine. A treia ediție va avea loc pe 24 noiembrie, de la ora 18.00, la Cetatea Făgăraș.

Fundația Comunitară Țara Făgărașului anunță deschiderea perioadei de înscrieri pentru nominalizări la categoriile anunțate, pentru exprimarea recunoștinței întregii comunități față de inițiativele societății civile care au contribuit în ultimii trei ani la dezvoltarea locală pe diverse planuri.

Pot fi nominalizate organizații ale societății civile, grupuri de inițiativă, firme sau persoane fizice, care au desfășurat programe de implicare în comunitate în perioada octombrie 2019 – 30 septembrie 2022, au oferit donații sau sponsorizări (financiare sau materiale), au avut o contribuție remarcabilă în comunitate prin mobilizarea altor oameni, instituții sau resurse, s-au remarcat ca lideri în campanii de atragere de fonduri, voluntariat sau implicare socială sau au desfășurat programe de strângere de fonduri în beneficiul unei organizaţii sau cauze din Țara Făgărașului.

Citeste și:  Clădirea Primăriei Brașov va fi luminată în culoarea mov, pentru a marca Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități

„Nominalizările pot fi înscrise prin completarea formularului de înscriere până la data de 4 noiembrie 2022, ora 23:59. Sunt binevenite în egală măsură nominalizările și autonominalizările, nu vă sfiiți să vă faceți cunoscute proiectele și realizările. Este important ca propunerile să fie bine argumentate și prezentate detaliat, pentru că în baza acestor prezentări vor fi luate deciziile juriului. Așteptăm nominalizările pe website-ul dedicat. Regulamentul după care se pot face nominalizările este disponibil pe larg aici”, transmite echipa fundației.

Cele 13 categorii la care se pot face nominalizări sunt:

 1. Voluntarul implicat
 2. Tineri de bine
 3. Din pasiune pentru…
 4. Compania mare implicată
 5. Compania mică implicată
 6. Liderul care schimbă lumea
 7. Echipa anului
 8. Promotor al tradițiilor și culturilor
 9. Bunătatea care schimbă lumea
 10. Impact în comunitate
 11. Premiul pentru incluziune socială
 12. Promotor al excelenței în educație
 13. Promotor al mediului natural
Citeste și:  Premieră la Brașov: primul turn de control virtual din Europa de Est și din România se montează, în aceste zile, pe Aeroportul Brașov

Ediția de anul acesta este organizată în cadrul proiectului „Dezvoltarea Capacității ONG-urilor din Țara Făgărașului” – proiect derulat de Fundația Comunitară Țara Făgărașului în parteneriat cu Institutul de Cercetare Făgăraș și Fundația Mihai și Maria Frățilă, cu sprijinul financiar Active Citizens Fund Romania, program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia, prin Granturile SEE 2014 – 2021.

Scopul proiectului este de a oferi ONG-urilor din Țara Făgărașului oportunități pentru creșterea capacității organizaționale. Primele etape prevăd maparea societății civile din regiune și crearea a două hub-uri (centre de resurse) care să deservească Țara Făgărașului pe termen lung; urmează oferirea unor sesiuni gratuite de training pentru beneficiarii proiectului.

Citeste și:  Val de viroze respiratorii în România

Sursa, Bună Ziua Făgăraș

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.