Gașca Zurli sosește mâine pe Platoul Pensiunii Râșnov

Gașca Zurli, la munte! Pentru prima oară, îndrăgitele personaje Zurli ajung la poalele munților cu un super show pentru toate familiile. Pe 07 august, de la ora 11:00, părinții și copiii sunt așteptați cu mic, cu mare, să zburde pe pajiștea verde de la Pensiunea Rasnov.

„Punem joaca pe primul plan și ne bucurăm de o vacanță plină de aventuri, alături de Gașca Zurli. Jocuri, provocări și cele mai iubite cântece ale copilăriei se vor face auzite la Râșnov. Dacă Aram sam sam se aude cât e ziua de lungă la voi acasă, dacă Am o căsuță mică o cântă toată familia, dacă Eu sunt Zurli e starea voastră de spirit, atunci hai pe 07 august la Râșnov.”

Bilete online pe AmBilet.ro 👉https://www.ambilet.ro/tc-events/gasca-zurli-07-08-22/

Citeste și:  Prețurile la alimente și mărfuri nealimentare continuă să crească

Despre Gașca Zurli
Gașca Zurli este cea mai îndrăgită trupă pentru copii, din România. Spectacolele și proiectele pe care le derulează au scop educative, promovând ideea de educație prin joc și joacă. Gașca Zurli s-a născut în mintea şi în inima Mirelei Retegan, iar succesul de care se bucură se datorează faptului că Mirela, prin spectacolele create, a transformat educaţia formală într-un spectacol magic al imaginaţiei. A reușit, astfel, să ajungă la inimile copiilor și părinților din România, dar și a românilor din diaspora.

Personajele creionate cu atenție și pasiune de Mirela Retegan, fondatoarea brandului Zurli, sunt iubite de toți copiii, fiecare personaj având câte o caracteristică aparte. Spectacolele pe care Gașca Zurli le produce sunt construite având în vedere valorile pe care le promovează: prietenia, empatia, generozitatea, altruismul, corectitudinea.

Citeste și:  6 din 10 elevi nu sunt de acord cu probă scrisă a BAC-ului care îi evaluează la mai multe discipline, 7 din 10 vor ca proba de specialitate să rămână obligatorie

Cu peste 1,8 milioane de abonați pe YouTube și 300.000 pe facebook, povestea Găștii Zurli crește în fiecare zi, cu fiecare spectacol jucat, cu fiecare zâmbet pus cu grijă și iubire pe fețele micuților spectatori și pe al Părinților.

Gașca Zurli deține un record la bilete vândute – în medie 55.000 de spectatori pe un turneu. A ajuns în peste 50 de oraşe din România, UK, Ungaria, Franta, Belgia, Italia, Republica Moldova, Danemarca, Germania, Austria, Suedia. Record de săli sold-out în România şi străinătate. Hit-ul AM O CĂSUŢĂ MICĂ le aparţine, iar cântecele Zurli au sute de milioane de vizualizări pe YouTube.

Citeste și:  Vremea în weekend și de Sfânta Maria: Șanse crescute de ploaie, atât în țară, cât și pe litoral, până luni

Lumea din spectacolele Gașca Zurli este o magică, plină de bucurii și zâmbete, în care valorile umane care stau la baza creșterii și dezvoltării copiilor se regăsesc în orice cântec, spectacol și poveste. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.