Gelu Oltean, fostul șef al DIPI, rămâne în arest

Gelu Oltean, fostul şef al serviciului secret al Ministerului de Interne rămâne în arest. Judecătorii au prelungit mandatele de arestare preventivă emise pe numele lui Gelu Oltean, concubina sa și celebrul cetățean britanic, cunoscut în dosarul „Ayahuasca” drept shamanul.
„Instanța admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism Serviciul Teritorial Braşov şi în consecinţă dispune prelungirea măsurii arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 14 ianuarie 2020 şi până la data de 12 februarie 2020, a inculpaţilor”, se arată în sentința Tribunalul Brașov.
Gelu Oltean, fostul şef al DIPI, alături de concubina sa şi un cetăţean britanic au fost reținuți în decembrie și ulterior arestați pentru 30 de zile în dosarul de trafic de droguri instrumentat de DIICOT Braşov. Potrivit procurorilor Gelu Oltean, ajutat de concubină și de shamanul britanic ar fi organizat diferite reuniuni a căror scop principal era consumul de droguri.

Citeste și:  Sfârșit de sezon de schi în Postăvarul! Temperaturile ridicate din ultima vreme au accelerat deteriorarea pârtiilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.