Gheorghe Ialomițeanu îi dă ‘meditații’ lui Eugen Teodorovici

Gheorghe Ialomițeanu îl critică pe ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, pentru noua decizie greșită, aceea de a limita gratuitățile pe calea ferată acordate studenților. Ialomițeanu îi atrage atenția lui Orlando Teodorovici, că limitarea acestor gratuități nu va rezolva neajunsurile transportulri pe calea ferată care aduc atâtea nemulțumiri călătorilor.

„Ministrul de Finante greseste daca decizia privind limitarea gratuitatilor pe calea ferata acordata studentilor se bazeaza pe nemultumirea persoanelor platitoare de bilete CFR. Aceste persoane sunt nemultumite de modul de vanzare al biletelor si de conditiile de transport pe calea ferata. Limitarea gratuitatilor nu rezolva problema nemultumirilor celor care circula cu trenul. 
Guvernantii ar trebui sa verifice de ce conditiile de transport pe calea ferata se deterioreaza de la an la an, in conditiile acordarii anuale de la bugetul de stat a sumei de un miliard de lei SC CFR Calatori pentru acoperirea acestor gratuitati. 
Aceasta subventie trebuie sa se regaseasca in imbunatatirea conditiilor de transport. Se impune o verificare in acest sens. Daca se vor imbunatati conditiile de transport CFR si serviciile de taximetrie din zona garilor sunt convins ca se va inregistra o reducere substantiala a traficului pe drumurile nationale asa cum s-a intamplat in multe tari din Uniunea Europeana”, a scris fostul ministru pe pagina de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.