Ghidul Petrecerilor de Revelion din Brașov pentru o Noapte de Neuitat

Cu sosirea fiecărui sfârșit de an, Brașovul devine o destinație vibrantă și efervescentă, așteptând cu nerăbdare să-și îmbrace străzile în lumini strălucitoare și să aducă în sufletele locuitorilor și vizitatorilor magia inconfundabilă a sărbătorilor. În inima Transilvaniei, orașul medieval oferă o gamă variată de opțiuni pentru petrecerea Revelionului, captivându-i pe toți cei dornici să-și întâmpine noul an într-un mod memorabil. De la petreceri elegante în restaurante rafinate și până la atmosfera vibrantă a cluburilor de noapte, Brașovul se transformă într-un teren de joc festiv, oferind o paletă diversificată de experiențe pentru toate gusturile. În acest articol, vom explora câteva dintre cele mai așteptate petreceri de Revelion din Brașov, revelând locuri deosebite și evenimente care promit să aducă strălucire și bucurie în ultima noapte a anului.

Citeste și:  Cântărețul croat de la Eurovision alege să doneze recompensa primită de la guvern

Revelion la Tâmplărie

Muzica live va fi asigurată de Peter Moynahan, membru al trupei “Cimpoierii din Transilvania”, va fi un bufet suedez pregătit cu drag de Belvedere Brasov, băutura se va comanda direct de la bar și nu este inclusă în prețul pachetului. Participarea la eveniment costă 250 RON pentru pachetul complet, inclusiv intrare, bufet suedez și loc rezervat la masă, sau 200 RON pentru pachetul bufet, care include intrare și acces la bufet fără loc rezervat la masă.

Revelion la înălțime la Restaurant Belvedere

Descoperiți magia Revelionului la Restaurantul Belvedere din Brașov, unde o seară de neuitat vă așteaptă cu rafinament culinar, băuturi fine și surprize muzicale de excepție. Maestrul bucătar Ioan Florescu va pregăti preparate de artă, iar Trupa Publika și Taraful Șura Dacilor vor anima atmosfera.

Citeste și:  Pizzeria din România inclusă în topul celor mai bune 50 de pizzerii din Europa

New Years’s Eve la Temple Pub

Temple Pub va organiza Petrecerea de Revelion, o noapte de adio pentru anul trecut și bun venit la noi începuturi! Evenimentul va fi animat de un DJ în direct, iar pe parcursul serii veți savura mâncare delicioasă și băuturi alese. Pachetul este disponibil la 500 lei/persoană.

Kiss FM prezintă Revelion 2024 în Piața Sfatului Brașov

Centrul Brașovului se va transforma într-un epicentru al distracției, iar atmosfera de neuitat va fi animată de ROA, Dj Dark, Mc Marian Maican și Paul Groove. Acești artiști de excepție promit să ofere o petrecere nemaiîntâlnită, cu ritmuri captivante care vor zgudui întregul oraș. Este o invitație la o experiență muzicală și atmosferică de excepție, ce va rămâne în amintirea tuturor participanților.

Citeste și:  Noile containere anti-urs: O soluție inovatoare pentru protecția împotriva ursului

Rockvelion 2024 la Rockstadt

Sărbătorește noul an în stil rock la Rockstadt, unde atmosfera primitoare se transformă într-o petrecere de neuitat. Cu Lenti Chiriac la comandă, promite a fi o noapte memorabilă! Asigură-ți locul achiziționând un bilet în avans: 100 Lei pentru intrare. Pentru un card consumabil, poți opta între 50 Lei (fără loc la masă) sau 100 Lei (cu loc asigurat, preț per persoană). Copiii sunt bineveniți de la 12 ani, însoțiți de un părinte și cu un bilet valabil.

2 thoughts on “Ghidul Petrecerilor de Revelion din Brașov pentru o Noapte de Neuitat

    1. Bunā…Pentru noaptea de revelion pe 31 Decembrie doresc 2 locuri în restaurant, pab sau orce altceva în centru vechi Brasov…vreau sā știu dacā mai aveți ceva disponibil?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.