Ghinion pentru Kids Tâmpa în disputa cu CS Păulești

ACS Kids Tâmpa Brașov a remizat acasă, 1-1 (0-1), cu CS Păulești, într-un joc din etapa a doua returului Ligii a 3-a, seria C5. O partidă pe care gazdele au controlat-o din primul până în ultimul minut, dar o lipsă de concentrare la o fază fixă și o eroare de arbitraj au făcut ca să ia doar un punct din cele trei puse în joc. CS Păulești a marcat chiar înainte de pauză, din fază fixă, iar David Bugnar a egalat în repriza a doua, cu un șut de la marginea careului de 16 metri. Rareș Sburlea a fost eliminat în prelungirile meciului după ce a primit al doilea cartonaș galben.

„Un joc care mergea clar în favorea noastră. Am dominat prima repriză. Oaspeții s-au așezat pe două linii în fața propriului careu și au trecut doar de două ori centrul terenului, iar la una din acestea au marcat dintr-o fază fixă. La pauză am făcut schimbări, am reușit să venim cu un plus și să și egalăm. A fost apoi un joc pe contre în care și adversarii au avut două situații bune de a marca, dar și noi. Iar la ultima fază trebuia să beneficiem de un penalty, lucru pe care l-am confirmat și după ce am vizualizat imaginile de la meci, dar arbitrul a considerat că nu e cazul și astfel am pierdut două puncte. Din păcate, arbitrul a tolerat tragerile de timp repetate ale oaspeților, mai ales în repriza a doua, când s-a jucat efectiv maximum 15 minute. Adversarii erau mai mereu pe jos. Dar asta este, trebuie să mergem mai departe. E bine că reușim să ieșim după pauză mai motivați și mai determinați, dar e păcat că dăm puncte acasă, iar asta ne obligă să le recuperăm în meciurile din deplasare”, a declarat unul dintre antrenorii Kids Tâmpa, Vasile Tatarciuc.

Celălalt „principal” al „urșilor”, Ciprian Anghel a precizat: „Am făcut un joc bun. L-am controlat de la un capăt la altul. Din păcate, am luat gol la o fază fixă în minutul 44. Am reușit să egalăm în repriza a doua, prin Bugnar, iar la ultima fază am avut un penalty clar, dar arbitrul nu l-a dat și s-a terminat doar egal. Mergem mai departe și ne concentrăm pe meciurile următoare”.

Citeste și:  Cetățuia Brașovului se redeschide în Săptămâna Luminată

ACS Kids Tâmpa Brașov – CS Păulești 1-1 (0-1)
A marcat pentru Kids Tâmpa: David Bugnar
Cartonaș roșu: Rareș Sburlea
Stadion: ICIM – Brașov

ACS Kids Tâmpa Brașov: Alexa – Stoica, Potecu, Sburlea, Negotei – Moldovan, Șerban (min. 46 Dima) – Garvalov (min. 46 Bugnar), Nechita, Zota – Kerekes (min. 60 Andrieș)
Antrenori: Vasile Tatarciuc, Ciprian Anghel

Antrenor cu portarii/Team manager: Ionuț Murariu
Preparator fizic: Eusebiu Velea

În etapa următoare, pe 12 noiembrie, Kids Tâmpa va evolua în deplasare, contra celor de la KSE Tg. Secuiesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.